Pakistaanse kookworkshop met zelfgeplukte groenten

12-11-2014

  • Anja & Ferdinand EeuwesAnja & Ferdinand Eeuwes
  • Kookworkshop De Groene Schuur
  • Kookworkshop De Groene Schuur

Ferdinand en Anja Eeuwes kweken al jaren tropische groenten, pepers en vergeten Oud-Hollandse groenten in hun kas. Tijdens de verkoop van de producten in hun streekwinkel waren er vaak klanten die zich afvroegen hoe je de aparte producten het beste kunt bereiden. Het idee voor een kookworkshop was al snel geboren.

Pakistaanse Kookworkshop

Inmiddels geven ze al acht jaar kookworkshops bij ‘De Groene Schuur’. Dit is begonnen in een kleine workshopruimte en in 2009 uitgebouwd naar een ruime, moderne kookstudio in de kas met er omheen een tropische wandeltuin en een kruidentuin. Er zijn 16 verschillende soorten kookworkshops die zijn te combineren met een excursie of creatieve workshop. De eerstvolgende kookclub is er één over de onbekende Pakistaanse keuken op 17 november.

Van zaad tot eten

Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van een ‘traditionele tuinbouwbedrijf’ tot een totale beleving van zaad tot eten met een streekwinkel, kwekerij, kookworkshops, excursies, educatieve programma’s, creatieve workshops en kinderfeestjes.

AEG Cooking Club

Sinds 2014 zijn ze ambassadeur van AEG en kunnen gasten in hun kookstudio terecht voor gratis kookworkshops van de AEG Cooking Club. Tijdens de workshops kunnen particulieren kennis maken met de apparaten van AEG. De workshops zijn voor mensen die van plan zijn om een AEG apparaat te kopen of hun eigen AEG apparaten beter willen leren gebruiken.

De Groene Schuur is gevestigd aan de Lijkweg 9B te Groessen (gemeente Duiven regio Arnhem).

Bron: www.degroeneschuur.nl

Website: www.aeg.nl/CookingClub/Kookworkshops/

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.