Our/Amsterdam Vodka, lokaal gemaakt en lokaal verkocht

12-11-2015

Sinds begin oktober heeft Amsterdam zijn eigen Our/Amsterdam Vodka. Our/Amsterdam is één van de negen kleine productie-installaties die eigendom zijn van het Franse Pernod Ricard.

Our/Amsterdam Vodka

Our/Amsterdam is begonnen met de productie van hun wodka in de distilleerderij aan de Helikoperstraat 32, in Amsterdam. De distilleerderij heeft een productiefaciliteit en een proeflokaal dat ideaal is voor kleine evenementen en rondleidingen. Het proeflokaal is erg trendy, met industriële lampen in combinatie met groene planten en accenten van koper. De wodka in Amsterdam heeft een zachte smaak met een subtiele aroma. Hoewel het recept voor alle Our/Vodka’s is ontwikkeld door Vincent Hoarau van The Pernod Ricard Research Centre zijn de meeste ingrediënten lokaal geproduceerd en heeft elke locatie zijn eigen brouwmeester. Bovendien zeggen ze dat de smaak van elke Our/Vodka is doordrenkt met de persoonlijkheid van de desbetreffende stad.

Hoewel zij deel zijn van een wereldwijde moedermaatschappij met vestigingen over de hele wereld, produceert iedere Our/Vodka een lokale wodka, die wordt verkocht op de lokale markt. Net als Our/Berlijn, Stockholm, Detroit, Seattle en Our/London dat deze maand opent. Volgend jaar zullen Our/Vodka in New York, Los Angeles en Miami volgen.

Het team achter Our/Amsterdam

De Amsterdamse ondernemers Marcel Wortel en Ivo Hulscher zijn samen met Pernod Ricard partners. Het team wordt aangevuld met Joris Doesburg, sales manager, Martijn Schavemaker, distilleerderij manager en Anton Bal, social media guy. Hun boodschap: Our/Amsterdam is smooth, fresh and composed to blend well with any mixer. But keep it simple, it’s vodka.

 

Website: Our/Amsterdam Vodka

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.