Ook niet-hotelgasten kunnen genieten van het ontbijt bij Boutique hotel De Salon van Fagel

15-12-2022

  • Boutique hotel De Salon van Fagel - ontbijt credits Koen Kruchten imageeyes.comBoutique hotel De Salon van Fagel - ontbijt credits Koen Kruchten imageeyes.com
  • Boutique hotel De Salon van Fagel - ontbijt credits Koen Kruchten imageeyes.comBoutique hotel De Salon van Fagel - ontbijt credits Koen Kruchten imageeyes.com
  • Boutique hotel De Salon van Fagel - ontbijt credits Koen Kruchten imageeyes.comBoutique hotel De Salon van Fagel - ontbijt credits Koen Kruchten imageeyes.com
  • Boutique hotel De Salon van FagelBoutique hotel De Salon van Fagel
  • Boutique hotel De Salon van FagelBoutique hotel De Salon van Fagel

Voor veel mensen is het stiekem het fijnste van een nachtje weg: het uitgebreide ontbijt wat je ’s ochtends in een hotel krijgt. Bij boutique hotel De Salon van Fagel in Den Haag hoef je nu niet meer persé een overnachting te boeken om hiervan te genieten. Ook gasten van buitenaf zijn dagelijks welkom om tussen 08:00 en 11:30 uur aan te schuiven voor een heerlijk ontbijt. Het ontbijtplateau bestaat uit verse producten zoals Gaasterlands boerenschouderham, biologische yoghurt, versgebakken croissants, heerlijk Alpenbrood en kakelverse eitjes of pancakes. Dit alles natuurlijk in het prachtige monumentale pand aan het Noordeinde waar genoeg moois te zien is om je over te verwonderen. Zo begin je de dag goed en kun je vol energie de gezellige straatjes rondom het hotel verkennen.

Leestijd: 2 minuten

Romantiek ten top bij Boutique hotel De Salon de Fagel

Met jouw geliefde aanschuiven voor enkel een ontbijt of voor een uitgebreid arrangement, beide is mogelijk bij het boutique hotel. Trakteer je geliefde op een heerlijk romantische overnachting en geniet samen van het hotel en wat de stad te bieden heeft. Boutique hotel De Salon van Fagel is gelegen in het hart van Den Haag, op loopafstand van het Binnenhof en op maar tien minuten van het strand. Met het romantische arrangement slaap je in een ruime Superior kamer met een bad en bijpassende badartikelen zoals bruisballen om samen heerlijk te ontspannen. Als liefdeskoppel word je feestelijk ontvangen door de rozenblaadjes op bed, een fles bubbels en de chocolade verwennerij van de lokale chocolatier van Noordeinde. s’ Ochtends wakker worden met een geheel verzorgd ontbijt op bed en hier extra lang van kunnen genieten door een late check-out. Klinkt als een scene uit een rom-com, toch?

Fagels Wonderland | Alice in Wonderland wereld

Bij De Salon van Fagel stap je een ware Alice in Wonderland beleving in. Recentelijk is het hotel uitgebreid van zes naar wel achttien hotelkamers en suites. Wanneer je op het Noordeinde voor de ingang staat zie je alleen nog een niets verhullend etalageraam en een deur, maar daarachter schuilt een bijzondere fantasie wereld. Vanuit de ontbijtruimte betreed je een donkere, mysterieuze gang waar een zwerm van kleurige vlinders uit de kelder je tegemoet fladdert. Deze vlinders leiden je vanuit het donkere doolhof naar de verschillende hotelkamers, die juist licht en kleurrijk zijn ingericht als een sprookjeswereld. Deze hebben namen als Secret Wonderland, Royal Rabbits Den en Princess Ruby of Hearts welke zijn geïnspireerd op personages uit de fantasiefilm. De hotelkamers met buitenruimte grenzen aan ‘Fagels Wonderland’, een verrassend grote tuin direct grenzend aan het paleis van de Koning, waar hotelgasten in alle rust kunnen genieten van de zon, het groen en elkaar. In het hart van het hotel bevindt zich een wonderlijke binnenplaats, waar het ontbijt wordt geserveerd en het voelt alsof je in een geheime oase zit.

Over Boutique hotel De Salon van Fagel

De Salon van Fagel is een eigentijds en eigenwijs boutique hotel met 18 kamers en suites, waarvan 5 met een privé buitenruime. In 2016 werd De Salon van Fagel geboren. Eigenaresse Sandra had een droom voor dit prachtige monumentale pand: een plek waar mensen vanuit alle landen een aangename kennismaking met Den Haag kunnen beleven, in een gebouw met koninklijke historie en prachtige originele details. Het hotel bevindt zich in het hart van Den Haag, op loopafstand van het Binnenhof en op maar tien minuten van het strand.

We hebben meerdere artikeltjes geschreven over o.a. de horeca in Den Haag.

Website: Boutique hotel De Salon van Fagel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.