Ontbijtbuffet in de keuken

16-12-2016

  • Breakfast buffet in the kitchen of Hotel B Design & Spa
  • Breakfast buffet in the kitchen of Hotel B Design & Spa
  • Breakfast buffet in the kitchen of Hotel B Design & Spa

Je ontbijtbuffet in de keuken van je hotel restaurant plaatsen zodat gasten een kijkje in de keuken kunnen nemen. Dat doet de chef Nancy Bourguignon van het restaurant in hotel B Design & Spa in Frankrijk. Dit charmante design hotel in de Provence ligt vlakbij Les Baux-de-Provence en maakt dit kleine gastvrije gebaar.

Origineel: je gasten uitnodigen voor het ontbijtbuffet in de keuken

Zoals de regelmatige lezer van horecatrends waarschijnlijk weet, geniet ik altijd weer van kleine gastvrije gebaren. Nancy Bourguignon, een Belgische chef die al ruim 20 jaar kookt in hotel B Design & Spa, maakt een charmant ontbijtbuffet met regionale specialiteiten in haar brandschone keuken. Hiermee creëert zij meer ruimte in de ontbijtzaal en geeft haar gasten een inkijk.

Over Hotel B Design & Spa

Dit charmante, vier sterren designhotel ligt midden in het regionale park van de Alpilles, in het plaatsje Paradou, vlakbij bij Les Baux-de-Provence. Het hotel heeft een mooi buitenzwembad, prachtige design kamers en suites, een intieme spa met een heerlijke hammam en binnenzwembad in een prachtige Provençaalse omgeving met olijfgaard. Een echte aanrader, zeker in het voor- en naseizoen! Ik heb er begin december genoten van heerlijk weer met zo’n 18 graden, de herfst moet dus heerlijk zijn hier. ^Marjolein

Website: Hotel B Design & Spa

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.