Ondernemend Voorhout komt samen in livestream Café Luigi’s met spelletjes, workshops en livemuziek

8-5-2020

  • Café Luigi's en Ondernemend Voorhout organiseren proeverijen en een bingo

Café Luigi’s aan de Herenstraat Voorhout verzorgt live wijn- en bierproeverijen voor ruim driehonderd inwoners van Voorhout in het weekend. Je kunt de pakketten voor twee personen bestellen via de website, waarna het team deze persoonlijk komt bezorgen. De proeverijen worden afgewisseld met bingo’s in zowel Voorhout als Sassenheim, waar wel zevenhonderd deelnemers gemeten zijn. De aankomende bierproeverij wordt extra groot aangepakt met een liveband en workshop in de pauzes.

Er zijn steeds meer ondernemingen die met allerlei initiatieven komen om contact te houden met hun gasten. Café Luigi’s in Voorhout is de samenwerking aan gegaan met Ondernemend Voorhout en zorgt voor wijn- en bierproeverijen, online bingo waarbij de prijzen komen van lokale ondernemers, live workshop van de lokale visboer enzovoorts. Bijna heel Ondernemend Voorhout in één livestream, gave samenwerking in het Corona tijdperk!


De proeverijen

“De bierpakketten worden ontzettend goed ontvangen door het Voorhoutse publiek”, aldus Dennie Luigi, eigenaar van café Luigi’s. “Bij de vorige editie werden er honderdvijftig pakketten bezorgd. Elk pakket is goed voor twee personen, dus er hebben driehonderd mensen meegedaan.” De derde editie zal plaatsvinden op 10 mei en eigenaar Dennie Luigi wil daarmee extra uitpakken. Naast de uitleg van de bieren, verzorgt de akoestische liveband Stoools de muziek. Zo brengt Luigi’s je toch nog wat muziek in het weekend. In de pauze kun je een live workshop volgen van de lokale visboer. Zo komt bijna heel ondernemend Voorhout samen in één livestream.

Lokale ondernemers steunen

Dennie Luigi heeft al meerdere initiatieven opgezet tijdens de crisis. Online gametoernooien, wijn- en bierproeverijen en zelfs een live online bingo. Dennie Luigi: “Bij elk huishouden brengen we naast de bingokaarten ook iets mee wat we inkopen bij een lokale ondernemer die getroffen is. Voorbeelden hiervan zijn een bosje bloemen van de lokale kweker of zelfvouwbare kroontjes van onze drukker.” Per bingo-editie scoort Dennie diverse prijzen bij lokale ondernemers, zoals tegoedbonnen of producten. Per ondernemer wordt er voor zo’n 200 euro ingekocht. Aangezien er steeds tussen de zes- á 700 mensen meedoen, worden er veel prijzen ingekocht en is het dus een groot succes.

Over Café Luigi’s

Café Luigi’s is een gezellig café in de Herenstraat, ook wel bekend als ‘de feesttent van Voorhout’. Het wordt gerund door voornamelijk jonge mensen, onder leiding van Dennie Luigi. Naast de uitgaansgelegenheid zijn er ook terugkerende evenementen, zoals de pubquiz, dobbelzondag en het kijken van sportwedstrijden.

Website: Café Luigi's

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.