Onbeperkt friet eten bij de McDonalds van de toekomst?

19-4-2016

Een droom van velen zou zomaar eens in vervulling kunnen gaan komende zomer! De eigenaar van een McDonalds in de Amerikaanse staat Missouri is namelijk van plan om een vestiging te openen met een ‘all you can eat fries’ concept. Dat betekent dus onbeperkt genieten van die kleine goud-gele frietjes.

De McDonalds van de toekomst

Het is niet alleen het ‘all you can eat fries’ concept wat vernieuwend is aan deze McDonalds, eigenaar Chris Habiger heeft veel grotere plannen. Zo moeten er interactieve tafels komen waarop video games gespeeld kunnen worden en moet het restaurant een comfortabele en uitnodigende sfeer uitstralen. Ook zal er een ‘Build-your-own-burger’ gemaakt worden in de McDonalds. Hier kunnen de gasten hun eigen burger van top tot teen samenstellen. “Er zijn wel 100 verschillende manieren waarop je een burger kunt samenstellen. Nadat er een keuze is gemaakt en de bestelling is doorgevoerd, kan de gast gaan zitten en wordt het eten gebracht”, aldus Chris tegenover de St. Joseph NewsPress. Zelf omschrijft Chris het ook als de McDonalds van de toekomst.

Het restaurant zelf moet 600 vierkante meter groot gaan worden en er zal, zoals we vaak terugzien in de McDonalds, besteld kunnen worden via de digitale kiosk van het restaurant. Het feit dat er digitaal besteld kan worden betekent niet dat er banen zullen verdwijnen. Sterker nog, de verwachting is dat er komende maanden 85 banen bij zullen komen in de McDonalds.

Voor ons is het nog onduidelijk of dit alleen de grootste plannen zijn van de eigenaar, of dat er inmiddels ook al akkoord is van het hoofdkantoor van McDonalds. We schreven al eerder over de tafelservice bij McDonalds en ook de kiosken zijn al in veel restaurants te vinden. Om het project nou te omschrijven als ‘McDonalds van de toekomst’ lijkt dan ook iets te ver te gaan. Feit is wel dat er waarschijnlijk veel mensen niet kunnen wachten tot de eerste McDonalds in Nederland geopend gaat worden waarbij je onbeperkt frietjes kunt bijbestellen.

Bron: St. Joseph Newspress

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.