NVY Wine | Perfect mix between sparkling wine and fresh fruit

29-8-2019

  • NVY Wine imported by Bivino
  • NVY Wine imported by Bivino
  • NVY Wine imported by Bivino
  • NVY Wine imported by Bivino
  • NVY Wine imported by Bivino
  • NVY Wine imported by Bivino
  • NVY Wine imported by Bivino

Vijftien jaar geleden ontstond het idee van Valdivieso, één van de grootste wijngaarden in Chili, om een ander aperitief te serveren dan Pisco Sour: het Chileense nationale cocktaildrankje. Pisco Sour wordt gedronken bij iedere feestelijke gelegenheid en heeft een alcoholpercentage van tussen de 35% en 50% vol. Het idee achter NVY Wine was om met een lichtere aperitief de Pisco Sour ‘jaloers’ te maken. Zo werd de naam NVY geboren hetgeen je uitspreekt als ‘envy’, dat vrij vertaald jaloezie/afgunst betekent. Pisco Sour mag ook wel een beetje jaloers zijn op NVY Wine, want de combinatie van vruchtenpulp (van zorgvuldig gekozen vruchten) en brut zorgt voor een frisse sparkling cocktailwijn met een lager alcoholpercentage van 9% vol. NVY Wine is niet alleen populair in sommige landen in Zuid-Amerika, maar ook in de Verenigde Staten, Canada en enkele Aziatische landen.

NVY Wine klinkt als een traktatie op een zomers terras! Bivino de importeur van NVY Wine staat als exploitant op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Als horecaondernemer kun je via deze link gratis kaarten aanvragen.

NVY Wine wordt geïmporteerd door Bivino

Bivino importeert deze NVY sprakling fruitwijnen in de smaken Strawberry, Pineapple, Passion Fruit,  Maqui-Blueberry en Blueberry – Raspberry. NVY is een kwalitatief hoogwaardige fruitwijn die op duurzame wijze geproduceerd wordt op basis van brut, aangevuld met pulp of sap van natuurlijk fruit. De smaken en aroma’s vormen een uitgebalanceerd palet dat verfrissend zoet met een sprankelend zuurtje combineert.

Bivino is het bedrijf van Paola Bijl – Jara die is geboren en getogen in Chili. De liefde bracht haar naar Nederland, maar ze is haar roots niet vergeten. Ze is Bivino samen met haar man Dik Bijl begonnen, gedreven vanuit hun passie voor lekker eten en drinken.

Website: NVY Wine

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.