Nuts for Drinks: nootjes die perfect passen bij je bier

20-7-2016

In vergelijking met tien jaar geleden ziet de drank industrie er nu heel anders uit. Er zijn veel nieuwe smaken bij gekomen en je gasten hebben een veel grotere keuze aan drankjes. Maar hoe zit het met de borrelnootjes en snacks die we bijvoorbeeld bij een biertje eten? Zouden deze ook niet aan moeten sluiten op het type bier dat er gedronken wordt? Hier komt Nuts for Drinks te pas!

Nuts for Drinks

Adam Rozen vond van wel en kwam op het idee van Nuts for Drinks. Verschillende smaken aan noten die speciaal gecreëerd zijn om bij bier te eten. De pinda’s zijn eerst gebakken om er vervolgens verschillende kruiden overheen te strooien die weer te combineren zijn met bepaalde soorten bier. De koffie & donkere nootjes passen goed bij de bittere donkerbruine tot zwarte Stout bieren en zijn de nootjes met citrussmaak doen het goed bij de verschillende hopsoorten in IPA’s. Het concept begint aardig populair te worden in Amerika, nu Disney World het product in een aantal locaties al aanbiedt aan bezoekers.

Horeca

In Amerika kunnen horecagelegenheden de Nuts for Drinks inmiddels al bestellen voor op de bar. De barhouders in Nederland zullen nog even moeten wachten tot de gezouten pinda’s vervangen kunnen worden door de verschillende smaken van Nuts for Drinks. De inkoop voor twee zakken van 500 gram ligt rond de € 1.50 met een verkoopprijs van tussen de € 2.50 – € 3.00. Het bedrag wat er extra mee verdient kan worden is aardig maar het is vooral leuk dat de gasten nu zelf hun speciaalbieren in de kroeg kunnen combineren met verschillende nootsoorten.

Website: Nuts For Drinks

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.