Nutella Cafe in New York City | Ferrero opent dit café eind 2018

19-6-2018

  • Nutella Cafe In New York CityNutella Cafe In New York City

Binnenkort kunnen New Yorkers, bekend om hun culinaire verscheidenheid, ook genieten van de smaak van Nutella® in unieke gerechten. Ferrero, een wereldwijd opererend familiebedrijf en de maker van Nutella® de originele hazelnoot spread®, heeft begin juni aangekondigd tegen het einde van het jaar een Nutella Cafe te openen op 13th Street en University Place, nabij Union Square. Nutella Cafe New York biedt een op Nutella geïnspireerd menu en speciale espressodranken.

Nutella Cafe in New York City

Het eerste Nutella Cafe opende op 31 mei 2017 in Chicago, hier staan bijvoorbeeld crêpes, havermoutpap, granola bowls, croissants, stokbrood en nog veel meer op het menu, alles natuurlijk met Nutella erin.

“Er is niets te vergelijken met de smaak van Nutella® en met de overweldigende positieve reacties op het Nutella Cafe in Chicago, weten we dat onze fans hetzelfde voelen. Het is hun enthousiasme en de veelzijdigheid en uniciteit van dit geliefde product dat ons ertoe heeft aangezet om een ​​nieuw Nutella Café te openen”, zegt Rick Fossali, vice-president van operations, Nutella Cafe.

“Nutella is een wereldwijd merk en de populariteit van de spread is gebaseerd op de compromisloze focus van Ferrero op hoogwaardige ingrediënten. Als multicultureel epicentrum biedt New York ons ​​de mogelijkheid om nieuwe manieren te ontdekken waarop onze lokale fans kunnen genieten van Nutella, terwijl we ook de miljoenen toeristen bereiken die de stad bezoeken”, voegt Fossali eraan toe.

Voor meer informatie en updates over het Nutella Cafe New York, kijk op de social media-pagina’s van Nutella USA zoals Twitter en Instagram.

Over Nutella®

Nutella® werd in 1964 gecreëerd door de heer Michele Ferrero; het is gebaseerd op het recept voor Giandujot ontwikkeld in 1946 door zijn vader, Pietro Ferrero – banketbakker en oprichter van Ferrero – in Piemonte, een gebied in het noord oosten van Italië. Tegenwoordig is de populaire hazelnootpasta met cacao verkrijgbaar in ongeveer 160 landen over de hele wereld. Geïntroduceerd op de Amerikaanse markt in 1983 en sindsdien uitgegroeid tot de best verkopende merknaam hazelnootpasta in de VS.

Over Ferrero

Ferrero is in 1946 opgericht als een familiebedrijf in Alba, Italië, en is het op twee na grootste bedrijf in de wereldmarkt voor chocoladesnoep, met een wereldwijde verkoop van meer dan $ 12 miljard, distributie in meer dan 170 landen en een personeelsbestand van meer dan 30.000 mensen in 55 landen. Ferrero kwam in 1969 de Verenigde Staten binnen met Tic Tac® pepermuntjes, die een icoon zijn geworden op de markt voor breath mint markt en introduceerde vervolgens Ferrero Rocher® fijne hazelnootchocolade en Nutella® hazelnootpasta op de Amerikaanse markt. Ferrero, het op twee na grootste Amerikaanse chocoladebedrijf, heeft onlangs het Amerikaanse chocoladebedrijf Fannie May Confections Brands overgenomen, dat via haar Fannie May- en Harry London merken onder andere chocoladerepen, pralines en andere snacks aanbieden; Ferrara Candy Company, een leider in gummi en seizoensgebonden zoetwaren met merken zoals Trolli®, Brach’s® en Black Forest®; en meer dan 20 iconische Amerikaanse chocolade- en suikermerken van Nestlé, waaronder Butterfinger®, BabyRuth®, 100Grand®, Raisinets®, Wonka®, SweeTarts®, LaffyTaffy® en Nerds®.

Website: Nutella

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.