‘s Werelds eerste Nutella Cafe opent deze maand

18-5-2017

  • Close up - Photo credit Nick Fochtman
  • Dining space - Photo credit Nick Fochtman
  • Exterior - Photo credit Nick Fochtman
  • Liege waffle - Photo credit Nick Fochtman
  • Nutella light wall - Photo credit Nick Fochtman
  • Point Of Sale - Photo credit Nick Fochtman
  • Street view - Photo credit Nick Fochtman
  • Panzanella fruit salad - Photo credit Nick Fochtman

Hou jij van Nutella, de populaire hazelnoot spread voor op je brood, pannenkoeken, desserts of op andere producten die je smaakpapillen blij maken? Dan hebben we iets leuks voor je gevonden! Ferrero, de makers van Nutella®, openen een Nutella Cafe! Ferrero gaat het cafe zelf managen en exploiteren! In Chicago, in de Verenigde Staten gaat op 31 mei het eerste Nutella Cafe open.

Of je nu onderweg bent naar je werk bent of op zoek bent naar een lunchplek in de buurt, het nieuwe Nutella Cafe een biedt een scala aan alledaagse gerechten en to-go opties. Het cafe moet ervoor zorgen dat jouw smaakbelevenis naar een hoger level getild wordt.

Het Nutella Cafe

Het Nutella Cafe is het eerste restaurant dat eigendom is van Ferrero en belooft een authentieke Nutella-ervaring te bieden met een verrassend menu. Exclusieve menu-items omvatten warme, gegrilde baguettes met Nutella, geroosterde hazelnoten en blauwe bessen granola met yoghurt en Nutella én Italiaanse specialiteiten, zoals de “Panzanella” fruitsalade, en Gelato Affogato met Nutella. Er zijn ook een aantal gerechten beschikbaar zonder Nutella, waaronder een brede selectie van hartige gerechten zoals panini’s, salades en andere specialiteiten.

Noah Szporn, hoofd van Marketing Nutella North Amerika, zei het volgende: “We wilden een wereld van Nutella voor onze fans creëren die de essentie van het merk kunnen vastleggen – niet alleen in de gerechten die worden geserveerd, maar in de volledige ervaring, vanaf het moment dat je binnen loopt. Het cafe biedt iets voor iedereen. Wij raden iedereen aan om binnen te komen en een gerecht of snack te proberen. We hopen dat Nutella liefhebbers, inwoners van Chicago en andere bezoekers het café net zo leuk vinden als wij het leuk vonden om het cafe te ontwerpen.’

Locatie

Op 31 mei a.s., om 10 uur ’s ochtends vindt de officiële opening plaats. Het Nutella Cafe is gevestigd op 151 North Michigan Avenue. De eerste 400 bezoekers krijgen één gratis menu-item en maken kans op andere speciale verrassingen.

Helaas is het Nutella Cafe alleen in de Verenigde Staten gevestigd. Als we graag een Nutella Cafe in Nederland willen hebben dan is het tijd om met z’n allen meer Nutella consumeren. Misschien, als door ons de verkoopnummers stijgen, kunnen we Nutella overtuigen om ook een Nutella Cafe in Nederland te openen ;-).

Website: Nutella Global

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.