Nozem ijs | Smerig lekker ijs voor Zwarte Cross bezoekers

5-7-2017

  • Nozem Oil & Nozem ijs
  • Kruidentuin met Grolsch beugels

Bezoekers van de Zwarte Cross kunnen op donderdag 13 juli een pitstop maken bij ’t Noorden in Aalten. Het partycentrum en pannenkoekhuis ligt op de route van het festival dat dit weekend plaatsvindt en daarom is het sinds afgelopen maandag de hele week ‘Zwarte Cross week’. Eén van de items die tijdens de pitstop besteld kan worden is Nozem IJs. In samenwerking met IJsboerderij ’t Olde Pietepol is dit ijsje tot stand gekomen, gebaseerd op het populaire Zwarte Cross drankje ‘Nozem Oil’.

Nozem Oil

Niet overal in Nederland bekend maar ontzettend populair bij bezoekers van de Zwarte Cross: Nozem Oil. Bedacht en ontwikkeld door de organisatie van de Zwarte Cross. Sinds 2012 op de Zwarte Cross verkrijgbaar en inmiddels door heel Nederland bij verschillende winkels, supermarkten, cafés en discotheken te koop. De drank wordt gepresenteerd als een race olie; mengsmering voor lichaam en geest!

Nozem IJS

Het drankje richt zich op de echte bikkel en is smerig lekker, zo staat vermeld op de website. Het smeert alle organen en je krijg er energie van. De smaken zijn citrusvruchten, een beetje chili, een beetje cafeïne maar erg lekker en dus populair. Reden genoeg voor ’t Noorden om er met IJsboerderij ’t Olde Pietepol een ijsje van te maken! Het ijsje heeft de smaken en ingrediënten van Nozem Oil en is daarom ook niet bedoelt voor kinderen onder de 18 jaar.

Verder verkrijgbaar tijdens de Zwarte Cross week is een Zwarte Cross Uitsmijter en Beugels voor Onderweg. Als we de foto’s mogen geloven groeien deze Grolsch beugels hier gewoon tussen de dille, peterselie en bieslook in, in de kruidentuin van het bedrijf. Zou dit in elke kruidentuin werken of groeien Beugels alleen in de frisse lucht in de Achterhoek?

Website: 't Noorden

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.