Novotel X LUCA | Een liefdesbrief aan Italië, de jeugd, vriendschap en de jonge gasten van deze hotelketen

29-6-2021

  • NOVOTEL X LUCA
  • NOVOTEL X LUCA
  • NOVOTEL X LUCA

Novotel, een toonaangevend merk binnen de Accor-groep, heeft onlangs haar nieuwste samenwerking aangekondigd met Disney en Pixar’s LUCA – een gezinsvriendelijke speelfilm over een onvergetelijke zomer voor twee beste vrienden in de Italiaanse badplaats Portorosso – die op 18 juni werd uitgebracht op Disney+. Novotel X LUCA viert de lancering van deze film met speciale aanbiedingen en verrassingen voor zijn gasten, fans en volgers in meer dan 40 deelnemende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zuid-Korea, Canada, China, Mexico, India en nog veel meer landen.

We hebben rond filmreleases natuurlijk veel vaker bijzondere aanbiedingen en verrassingen gezien door hotels en restaurantketens in samenwerking met de nieuwe films, wij vinden echter het gebruik van de sociale media erg leuk bij deze samenwerking. Novotel heeft ook een co-branded advertentie gemaakt met clips uit de film (verderop in het artikeltje), en daarnaast nodigden zij hun gasten uit om herinneringen vast te leggen met hun Luca-geïnspireerde Face Lens. Inspirerende manier om Instagram te gebruiken!

Leestijd: 2 minuten

Novotel X LUCA | Zinvolle connecties en gelukkige herinneringen maken

“Novotel geniet van onze Disney- en Pixar-samenwerkingen en het biedt geweldige mogelijkheden voor gezinnen om samen te binden, te ontspannen en te genieten van levendige momenten”, aldus Nadège Keryhuel, Vice President, Novotel Brand Experience bij Accor. “De originele familiefilms van Pixar zijn leuk en inspirerend voor iedereen, en we zijn verheugd om onze gasten over de hele wereld extra manieren te bieden om samen zinvolle connecties en gelukkige herinneringen te maken.”

Novotel heeft al eerder samengewerkt met Disney+ en Pixar en met succes bij de films: ONWARD en SOUL. Pixar’s nieuwste originele speelfilm, LUCA, is een ombinatie van een ‘coming-of-age’ met ‘fish out of water’ verhaal over jeugd en vriendschap, terwijl een jong zeemonster genaamd Luca en zijn vriend Alberto een reeks avonturen beleven langs de Italiaanse Rivièra. Tegelijk met de release van de film heeft Novotel een co-branded advertentie gemaakt met clips uit de film, met als focus, de viering van het feit dat de beste herinneringen samen worden gemaakt. Ze nodigen gasten ook uit om herinneringen vast te leggen met hun Luca-geïnspireerde Face Lens en om deel te nemen aan een 10-daagse uitdaging via het Instagram-account van Novotel. Fans en volgers maken kans op talloze prijzen, waaronder een gezinsverblijf van een week voor twee volwassenen en twee kinderen bij alle Novotels wereldwijd. Bekijk hier de spelregels en het duurt nog tot 10 juli. Bekijk hun video over de deelname, de tekst gaat daaronder verder!

 

Als onderdeel van de nieuwe samenwerking wordt er een hoop georganiseerd op alle Novotel-locaties mede dankzij de Face Lens die is geïnspireerd op de Italiaanse avonturen van LUCA en die voor elke gast toegankelijk is via hun smartphone. QR-codes die in de hotels werden aangebracht, nodigen gezinnen uit om herinneringen vast te leggen, samen tijd door te brengen en heerlijke en verrassende momenten te waarderen en te delen natuurlijk. Gasten en fans konden ook thuis genieten van de pret met de exclusieve face lens die beschikbaar waren via de sociale-mediakanalen van Novotel.

Novotel verwelkomt families en kinderen al lang als belangrijke gasten en geeft ze bij aankomst zelfs kleine cadeautjes. Gezinnen krijgen gratis accommodatie en ontbijt voor maximaal twee kinderen jonger dan 16 jaar op hun kamer, of ze kunnen ervoor kiezen om een tweede ‘extra familiekamer’ te boeken met 50% korting. Gezinnen die op zondag uitchecken, genieten ook van een ontspannen dag met een optie voor een late check-out (om 17.00 uur en afhankelijk van beschikbaarheid) – waardoor ze nog meer tijd hebben om te genieten van het entertainment op lobbyniveau en de speelruimtes die zijn ontworpen voor alle leeftijden.

Website: Novotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.