Nooit meer oude koffiebonen met Voltaire

30-6-2016

De nieuwste koffiemaler is de Voltaire. Een draagbare maler die je zowel thuis als buitenshuis kunt gebruiken, zonder dat je bonen aan kwaliteit verliezen. Sterker nog, de koffiemaler weet wanner je koffiebonen niet meer vers zijn en het tijd wordt voor een nieuwe lading.

Voltaire

Volgens de makers van het apparaat begint een goede kop koffie met twee elementen: verse bonen en een goeie koffiemaler. Met deze twee punten in het achterhoofd is uiteindelijk de Voltaire ontstaan. De kwaliteit van de grote professionele koffiemalers maar dan verpakt in een kleiner design, waar je thuis gebruik van kunt maken.

App

Het leuke van de Voltaire is dat het apparaatje weet hoe vers de koffiebonen zijn die erin zitten. Door vervolgens de koppeling te maken met een app, verschijnt allerlei handige informatie op je mobiel. Hoeveel bonen zitten er nog in, hoe vers zijn ze en op welke dagen gebruik ik de meeste? Zijn je bonen bijna op? Dan kun je via de app direct bij verschillende leveranciers een nieuw portie bestellen!

Het project staat op kickstarter en zit met nog 40 dagen te gaan al op driekwart van het streefbedrag. Voor $ 229,- kun je het project ondersteunen en ook alvast een Voltaire aanschaffen.

Bron: Kickstarter

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.