Noodle Burger | fusion culture burgers

29-11-2016

Xin Lu en Gilles Schepens zijn twee jonge ondernemers uit België die met hun Noodle Burger Europa willen veroveren. Door een lekkere burger tussen twee krokante schijven noodles te leggen, samen met groenten (kool en wortel) op Oosterse wijze, koriander en een geheime Aziatische saus, brengen ze iets nieuws op de markt.

Hun slagzin: ‘Het is gemakkelijk een hamburger te vinden, maar je zal naar een Noodle Burger zoeken’. En er is niets leuker dan iemand te verwonderen met een ongeziene combinatie van smaken volgens Gillens Schepens.

Noodle Burger | ontwikkeld op school

De Noodle Burger, een combinatie van Aziatische en Westerse keuken, is al langer bekend aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Deze jonge ondernemers verkopen hun Noodle Burgers nu vanuit een foodtruck. Zij zijn gevestigd in de buurt van Antwerpen maar zijn inzetbaar op allerlei locaties en feesten en partijen.

De ondernemers hebben hun Noodle Burger bedacht en uitgewerkt en daarna deelgenomen aan de ‘Startup@campus 2015’ op de Karel de Grote Hogeschool. Dit is een ondernemerswedstrijd waarbij de winnaars begeleid worden bij het oprichten van hun eigen zaak. Op deze manier studeer je af met je eigen onderneming. Ze behoorden tot de finalisten en hebben een bootcamp ondernemen gewonnen en een jaar lang coaching door enkele docent-ondernemers. Wij wensen ze heel veel succes met hun Noodle Burger.

Website: Noodle Burger

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.