Nohbo Drops | Duurzame amenities voor eenmalig gebruik, zonder afval

14-12-2018

  • Nohbo DropsNohbo Drops
  • Nohbo DropsNohbo Drops

Nohbo Drops zijn een duurzaam alternatief voor de flesjes, tubes en sachets met shampoo en douchegel zoals die in hotels veel gebruikt worden, bedoeld voor eenmalig gebruik. Nohbo staat voor ‘no bottles’. Deze amenities zijn verpakt in een unieke druppelvormige verpakking die volledig oplost in water. De druppels bevatten genoeg inhoud voor één (haren)wasbeurt. Zodra de ‘drop’ in aanraking komt met water, lost het omhulsel op en komt de inhoud vrij. Een inhoud zonder vervelende chemicaliën, vrij van parabenen en sulfaten. Nohbo Drops is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2019 en zullen vanaf 2019 ook in Nederland verkocht gaan worden door Bunzl Foodservice.

Nohbo Drops | Vanaf 2019 ook in Nederland te koop

De Nohbo Drops zijn splinternieuw en nog niet in Nederland verkrijgbaar. Vanaf 2019 zullen de Nohbo Drops exclusief te koop zijn bij Bunzl, waar ze een prachtige aanvulling vormen op het assortiment met (duurzame) guest supplies. En natuurlijk zijn de druppels te bewonderen op de Horecava. U vindt de Nohbo Drops op stand 01.224, waar Bunzl nog veel meer duurzame concepten en innovaties voor hotellerie, leisure, catering, convenience en foodservice laat zien.

Genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2019

De jury van het Horecava Innovation Award 2019 is erg te spreken over dit product. Zij vinden de oplosbare verpakking een mooi duurzaam alternatief voor plastic verpakkingen. Deze dragen bij aan verlaging van de afvalberg. Voor hotelier en instelling betekent de hygiënische verpakking minder opslag, minder afval, een besparing op fossiele brandstoffen en dus een lagere footprint.

Over Bunzl

Bunzl is in Nederland vertegenwoordigd met negen bedrijven. Op de Horecava bundelden Bunzl Foodservice en Bunzl Retail & Industry hun krachten. Bunzl Foodservice is marktleider op het gebied van non-food artikelen aan de gehele foodservicesector. Het assortiment bestaat o.a. uit hotelbenodigdheden, verpakkingen, disposables, hygiëneartikelen, guest supplies, glaswerk, servies en tafelaankleding. Bunzl Retail & Industry biedt unieke verpakkingsoplossingen aan foodretailers, de voedingsmiddelenindustrie en aan bedrijven in e-commerce, e-fulfilment, logistiek en industrie. Beide bedrijven hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en maken deel uit van Bunzl plc, een wereldwijde organisatie in distributie en outsourcing van facilitaire producten.

Website: Nohbo Drops & Bunzl Retail & Industry

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.