Nobu Hotel en Restaurant San Sebastián opent in 2023

16-12-2021

  • Nobu Hotel and Restaurant opens in San Sebastián in 2023Nobu Hotel and Restaurant opens in San Sebastián in 2023
  • Nobu Hotel and Restaurant opens in San Sebastián in 2023Nobu Hotel and Restaurant opens in San Sebastián in 2023

Nobu Hospitality, het wereldwijde lifestyle merk, opgericht door Nobu Matsuhisa, Robert De Niro en Meir Temper, kondigde recent hun vierde Spaanse hotel en restaurant aan – Nobu Hotel en Restaurant San Sebastián. Met de sterke focus op de keuken, lokale cultuur en architectuur, gecombineerd met een vleugje van hun eigen bekendheid, gaat Nobu waarschijnlijk haar match wel vinden in San Sebastián. Als de hoofdstad van Gipuzkoa, is dit de stad met de meeste Michelin sterren per vierkante meter dan waar dan ook ter wereld. Balenciaga’s eerste atelier bevond zich hier en ook Hemingway noemde dit zijn thuis toen hij ‘Fiesta’ schreef. Het is een echt culinair mekka. De cultuur van Baskenland zie je overal terug, zoals in de kustdorpjes waar gasten van bar naar restaurant hoppen waar zij kleine gastronomische hapjes proeven, de ‘pintxo’.

Leestijd: 2 minuten

Nobu hotel en restaurant San Sebastián plant in maart 2023 open te gaan

Het is in de planning dat Nobu hotel en restaurant San Sebastián maart 2023 opent, vanuit het hotel kijk je uit over de La Concha Baai. Het hotel krijgt 20 luxueus ontworpen kamers en suites en een Nobu restaurant met 98 zitplekken, vanuit het restaurant heb je panoramisch uitzicht over het water en de stad. Het hotel dat volledig gerenoveerd wordt, bevind zich op de plek van de beroemde Palacio Vista Eder, gebouwd in 1912 en ontworpen door de bekende Spaanse architect Francisco Urcola.

In samenwerking met MHRE

Nobu Hospitality werkt samen met Millenium Hospitality Real Estate SOCIMI (“MHRE”) aan de opening van dit nieuwe hotel. Met een bestaande collectie van vijf sterren hotels verspreid over Spanje en Portugal, selecteert MHRE de plekken en gebouwen voor hun hotels zorgvuldig en strategisch. Gebaseerd op het genereren van waarde door het verwerven en herpositioneren van hotelactiva, wordt MHRE beheerd door een multidisciplinair team van prestigieuze professionals met uitgebreide ervaring in hotelinvesteringen, met een grote portefeuille van activa, zowel in bedrijf als in het proces van herpositionering.

Javier Illán Plaza, President en CEO van Millenium Hospitality Real Estate, “Het samenwerkingsverband met Nobu Hospitality en de lancering van Nobu Hotel en Restaurant San Sebastián plaatst de regio nog meer op de kaart als de ultieme culinaire hotspot. Ik heb er erg veel zin in om samen te werken met dit merk en de opening één van de grootste van 2023 van Spanje te maken, een opening die zowel bij de lokale bevolking als de gasten in de smaak zal vallen.”

Nobu Matsuhisa, Robert De Niro en Meir Teper over hun nieuwe hotel: “San Sebastián is een uitstekende locatie voor het merk omdat goede kwaliteit van eten in de kern van de bestemming zit. We vinden het erg leuk om samen met Javier Illán Plaza aan dit project te werken en om een vierde hotel in Spanje te openen, zo brengen we de Nobu keuken dichterbij een nieuw publiek aan inwoners en reizigers.”

Bekijk hun promotie video hier, de tekst gaat onder de video verder.

Nobu Hospitality

Het eerste Nobu Hotel opende in 2013 in Las Vegas en sinds dien zijn er al hotels geopend op de volgende locaties: Manila, Miami Beach, Malibu, Shoreditch (Londen), Ibiza, Palo Alto, Marbella, Los Cabos, Barcelona, Warsaw, Chicago en Portman Square (Londen). Nobu Hotels zijn in ontwikkeling in Marrakech, Rome, Riyadh, Atlanta, Toronto, Atlantic City, New Orleans, Sao Paulo, Tel Aviv, Thailand, Hamburg en Al Khobar. Nobu is strategisch gefocust om haar portfolio verder uit te breiden over de hele wereld.

Website: Nobu Hospitality

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.