Nieuwe verrassende terrassen in de Tuinen van West | UP West

12-6-2020

  • UP West Amsterdam
  • UP West Amsterdam
  • UP West Amsterdam
  • Tropical Hang Out UP West Amsterdam
  • Bubbelvoetbal UP West Amsterdam
  • Robinson proeven UP West

UP West is deze zomer de nieuwe hang out in Amsterdam-West. Gelegen in het groen van de Tuinen van West. Hun terrassen zijn al geopend vanaf 1 juni. UP West biedt veel groen, een eigen stadsstrand, verschillende buitenterrassen en privétuinen en gratis parkeren voor de deur. Voor de liefhebber in combinatie met buitenactiviteiten voor kinderen en volwassenen. Met 35.000 m2 oppervlakte is er genoeg plek om onbezorgd op anderhalve meter buiten te zijn en iets te eten of te drinken. Onder andere met op het terrein een stadsstrand, privétuinen, buitenterras, volleybalstrand, jeu de boules-baan, lasergameterrein en bubbelvoetbalveld. UP West is laagdrempelig en toegankelijk voor alle leeftijden en volgt de RIVM-richtlijnen.

Wederom een initiatief vanuit de event branche die ook hard getroffen is door de Covid-19 crisis. Bij UP West kun je heerlijk in rust genieten, toch dichtbij de drukte van Amsterdam maar in de groene natuur met buitenterrassen en privé gedeeltes.

Leestijd: 2 minuten inclusief video kijken 9 minuten

UP West Amsterdam initiatief vanuit de event branche

UP West is een initiatief van UP Events, een evenementenbureau en -locatie in Amsterdam-West waar het hele jaar door groeps- & bedrijfsuitjes, feesten, bedrijfsfestivals, vergaderingen en zomerkampen plaats vinden. UP Events ontwikkelt en organiseert daarnaast teambuilding activiteiten door heel Nederland. Dankzij de omvang van het terrein van UP West heeft iedereen echt de ruimte om ontspannen samen te zijn met familie, vrienden of collega’s op 1,5 meter afstand. Op het terrein zijn duidelijke routes aangegeven waardoor groepen niet met elkaar in aanraking hoeven te komen.

Martijn Lentjes, mede-eigenaar van UP Events: “Wij geloven erin dat iedereen, ook in deze tijd, moet kunnen genieten van het buiten. Daarom hebben we de afgelopen maanden keihard doorgewerkt om ons terrein nog verder te verbeteren. We hebben nog meer groen neergezet en aparte buitenruimtes gecreëerd waardoor afstand houden geen probleem is. Er is voldoende ruimte op ons stadsstrand, de buitenterrassen en privétuinen en voor wie wil is het ook mogelijk om met een groep vrienden zijn eigen tuin voor een paar uur te reserveren.”

UP West Amsterdam

Iedereen kan al vanaf maandag 1 juni bij UP West terecht voor iets te eten, te drinken en ook sportieve activiteiten in de buitenlucht. UP West is divers opgezet en bestaat uit beachclubs, industriële loodsen en ruime terrassen waarbij alles voldoet aan de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland. Eigenaar Martijn Lentjes zegt: “Wij hebben er alles aan gedaan om jullie en onze veiligheid te garanderen. Om er zeker van te zijn dat we een plekje voor je hebben willen we je wel vragen vooraf een reservering te maken.”

Bekijk hier een wat lange video (bijna 8 minuten) van Britt van Engeland waarin je de sfeer van UP West kunt proeven! (de Tekst gaat onder de video verder).

Sfeer

UP West is een plek om te ontspannen met vrienden, familie of collega’s. Een ongedwongen sfeer met strand, picknickbanken, zitzakken en lounge banken. UP West gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke materialen en groen in haar aankleding. Iets dat past in de groene omgeving van dit stukje Amsterdam. Het hele terrein heeft dezelfde uitstraling van sportiviteit, rust en plezier.

Martijn Lentjes: “Als je hier het terrein oploopt, weet je eigenlijk niet wat je ziet. We hebben iets willen neerzetten dat er nog niet was in Amsterdam, en dat is volgens mij aardig gelukt.” Omdat je je terrasbezoek heel gemakkelijk kunt combineren met een potje lasergamen of bubbelvoetballen, ervaar je een unieke middag of avond. “En alles is op 1,5 meter afstand heel goed te doen”, vervolgt Lentjes.

Kindvriendelijk

Het terrein is tevens kindvriendelijk. In de zomervakantie vindt hier Zomerkamp Amsterdam plaats waar kinderen van 8 -13 jaar de hele dag vermaakt worden met sportieve & leerzame activiteiten. Lentjes gaat verder: “Zeker nu het allemaal nog wat onzeker is wat mensen in de zomervakantie kunnen gaan doen dit jaar, is het erg in trek. De kinderen kunnen lasergamen, boogschieten, een Expeditie Robinson spelen, muziek maken en doen creatieve workshops. Zij vinden het hier fantastisch”.

Burgers, borrel & bites

De kaart van UP West is bewust simpel gehouden. De eenvoud van het menu past bij deze plek. Zo staan burgers (ook vegan en vegetarisch), een broodje pulled chicken en een hotdog op het menu. Er is een aparte borrelkaart en ook een divers aanbod in drankjes.

Activiteiten & pakketten

Outdoor lasergamen, archery tag, bubbelvoetbal, Expeditie Robinson, jeu de boules, beach volleybal, het kan allemaal. De velden en arena’s liggen er klaar voor. UP West is aangesloten bij Recron en Vebon voor veilig buitensporten en TÜV gecertificeerd. Onderdelen van dit veiligheidssysteem zijn o.a. een uitgebreide risico analyse van activiteiten, beheersmaatregelen voor risico’s, registraties, training van instructeurs, controles en onderhoud van de materialen. Na elk gebruik worden de materialen uiteraard gedesinfecteerd.

UP West durft het aan om groepen te ontvangen. Er is genoeg ruimte buiten. Voor groepen vrienden, collega’s en familie zijn er speciale pakketten. De Friends@UP pakketten bevatten een activiteit, 3 drankjes per persoon en een heerlijke burger met frietjes naar keuze. Een pakket is te reserveren vanaf 6 personen.

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10:00 – 22:00 uur en donderdag t/m zondag 10:00 – 23:00 uur.

Website: UP West

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.