Nieuwe urban locatie van restaurantketen Hudson in Den Haag Zuid

22-7-2021

  • Restaurant Hudson in The Hague South
  • Restaurant Hudson in The Hague South
  • Restaurant Hudson in The Hague South

Opening – Den Haag Zuid heeft het genoegen om het grootste restaurant van de Hudson familie te mogen verwelkomen. Hier opent de tiende vestiging van deze succesvolle op de Amerikaanse keuken geïnspireerde diningsensatie. Waar voorheen Barn47 zat – bekend als populaire eventlocatie – vind je nu een restaurant waar je de hele dag terecht kunt voor elk horecamoment. Of het nou een playdate is met je vriendin en jullie kids, of een borrel na je werk met collega’s. Laat het thuisfront maar vast weten dat het later wordt.

Alweer de tiende locatie van deze populaire en sinds 2009 snel groeiende restaurantketen. Hudson Den Haag Zuid is meteen ook de grootste locatie! De urban vibe van New York spreidde zich via het Haagsche Statenkwartier ondertussen uit naar Zoetermeer, Leiden, Almere, Voorschoten en Rotterdam!  

Leestijd: 2 minuten

Het wauw-effect bij Hudson in Den Haag Zuid

Bij binnenkomst in Hudson Den Haag Zuid heb je direct een wauw-effect. De urban en stoere look door de hoge plafonds, grote stalen ramen en bakstenen muren, geven je het gevoel alsof je in een loft in New York bent beland. Doordat er in de zaak met verschillende hoogtes is gewerkt, doet Hudson groots aan, maar de verschillende zitgedeeltes met robuuste chesterfields zorgen ervoor dat je toch knus en intiem met je gezelschap kunt genieten. Centraal in de zaak staat een enorme bar die vanuit elke hoek goed zichtbaar is en waar je aan kunt schuiven voor een heerlijke cocktail. Midden in de zaak staat een grote trap die toegang geeft tot de vide, vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de hele zaak. Hier kun je met een groter gezelschap plaatsnemen aan de stamtafel voor een borrel of zakelijke meeting. Vanuit de vide kun je direct door naar het clubgedeelte. Een ruimte waar gasten zich in een Amerikaanse speakeasy cocktailbar wanen en tot in de late uurtjes kunnen genieten van cocktails en jazzbeats.

Lekker lang tafelen

Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Van zakenlunch en borrel met familie tot aan een romantisch diner en heerlijke cocktails met vrienden. Op elk moment van de dag en voor elke gelegenheid schuif je aan bij deze nieuwe hotspot. Op de menukaart Amerikaanse food classics zoals de Lazy Sunday Nacho’s, BBQ Taco, Ranch SaladBowl, Steaks, Chili sin Carne en de very very juicy Hudson Burgers. Zowel vlees, vis als vega-liefhebbers vinden een ruime keuze op de goed gevulde menukaart. Aan de enorme bar, met een torenhoge drankenkast van voor tot achter, is het heerlijk toeven met cocktails, mocktails of een speciaal biertje.

Beer Bible

Voor de bierliefhebber is er veel te ontdekken bij Hudson Den Haag Zuid. Een speciale Beer Bible is verkrijgbaar en bevat tientallen verschillende speciaal bieren. Ook worden er biertastings georganiseerd door het restaurant. Na de proeverij zin in een bijzondere bite? Blijf dan vooral hangen tot de enorme pizzaoven in het midden van de zaak op temperatuur is. Hier worden de allerlekkerste pizza’s gebakken. Mede-eigenaresse Doina heeft ze zelf nog nooit beter geproefd. Dus die mag je niet missen!

Kinderen? Welkom!

Heb je zin om ’s middags te borrelen met vriendinnen en jullie kinderen? Moeilijk he, om een geschikte plek daarvoor te vinden… Daar heeft Hudson iets op bedacht; geen schaamtevolle toestanden met kroost dat door de zaak heen rent, maar een geheel eigen en aparte playroom, die wel helemaal is ingericht zoals de rest van de zaak. Hier bestel je in alle rust al het lekkers van de kaart – of wat te denken van een American Tea of High Wine? – terwijl jullie kinderen zich vermaken met het vele speelgoed. Ideaal, toch?

Populaire eventlocatie

Over borrels gesproken, waar Barn47 bekend stond als een prettige locatie om events te organiseren, wil Hudson Den Haag Zuid deze rol graag blijven vervullen. De zaak is er groot genoeg voor! Je kunt er dus heel goed terecht als je een originele locatie zoekt voor een bedrijfsfeest. Of wat dacht je van een trouwerij, walking dinner, of borrel? Als je een event voor meer dan twintig gasten wilt organiseren, is er zelfs de mogelijkheid tot het huren van de indrukwekkende Ofyre-bbq. Hier grillen de chefs van Hudson fantastische vis, vlees en groentegerechten voor jullie op.

Website: Hudson

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.