Nieuwe schetsen vakantiepark Loonsche Land van de Efteling

13-6-2016

De Efteling bouwt momenteel een nieuw vakantiepark met bijzondere accommodaties boven, op en onder de grond. Het park komt aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land en vanaf vandaag is het mogelijk om een boeking te maken voor een verblijf. Nog wel even geduld hebben, het park opent medio 2017.

Loonsche Land: themakamers en nieuw restaurant

Vakantiepark Loonsche Land moet er uiteindelijk voor zorgen dat er ruim 1.000 personen extra kunnen verblijven rondom het park, in vakantiewoningen, een hotel of in themakamers. Nadat het park open is telt De Efteling in totaal 3.000 bedden.

Gasten die behoefte hebben aan de privacy van een eigen accommodatie én het comfort van een hotel, kiezen uit een van de 20 speciale themakamers die buiten het hotel liggen. Deze themakamers zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en staan, voor een extra bijzondere beleving, los in de natuur. Er is gekozen voor Boom-, Duin- en Waterzichtkamers. De Boomzichten zijn themakamers hoog in de bomen en worden door middel van houten loopbruggen met elkaar verbonden. De themakamers Duinzicht staan in de duinen en beschikken, net als de Waterzicht-themakamers die op palen in het water staan, over een eigen terrasje. Gasten die overnachten in een themakamer schuiven de volgende ochtend voor het ontbijt aan in Restaurant De Proeftuyn in het Loonsche Land Hotel.

Restaurant De Proeftuyn: Pluk de dag!

In het vakantiepark, op de begane grond van het Loonsche Land Hotel, introduceert de Efteling ook een nieuw horecaconcept. De gasten kunnen voor ontbijt, lunch en diner terecht in Restaurant De Proeftuyn. Volledig in de lijn van de huidige trends gaat hier gekookt worden met streekproducten en worden de kruiden en groenten uit eigen moestuin gehaald. In het restaurant staat een grote, stoere bar waar gasten aan kunnen borrelen, maar die ook deels dienst doet als receptie. Het restaurant heeft een grote, open keuken en is ingericht met kleurrijk en gevarieerd meubilair. Restaurant De Proeftuyn biedt straks plaats aan 250 personen binnen en op het terras aan nog eens 100 gasten.

Website: de Efteling

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.