Nieuwe flagship store voor The Avocado Show in de Westfield Mall of the Netherlands

1-3-2022

  • The Avocado Show Founders in LondonThe Avocado Show Founders in London
  • The Avocado Show in Westfield Mall of The NetherlandsThe Avocado Show in Westfield Mall of The Netherlands
  • The Avocado Show in Westfield Mall of The NetherlandsThe Avocado Show in Westfield Mall of The Netherlands
  • The Avocado Show in Westfield Mall of The NetherlandsThe Avocado Show in Westfield Mall of The Netherlands

Als oprichters van het geliefde restaurant The Avocado Show openen Julien Zaal en Ron Simpson op zaterdag 12 maart een nieuw format van hun razendsnel groeiende keten. Centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden is Westfield Mall of the Netherlands de ideale plek voor de eerste Nederlandse vestiging van The Avocado Show buiten Amsterdam.

Ontworpen in samenwerking met hun vaste creatieve team van Aces of Space heeft deze nieuwe variant van The Avocado Show met 80 zitplaatsen en een oppervlakte van 190m2 de uitstraling van een kleurrijke patio. De gasten zitten onder natuurlijk licht en zijn omgeven door veel groen-roze kleuraccenten; de welbekende setting van The Avocado Show. Er worden originele gerechten geserveerd, in hun signature stijl, voor ontbijt, lunch en diner. Denk hierbij aan de inmiddels wereldberoemde poke bowl, stacked pancakes, een avocado smashed burger en zelfs cocktails, waarbij de avocado pitten gebruikt worden als ijsblokjes.

Leestijd: 2 minuten

Groeipotentie van The Avocado Show

Julian Zaal, co-founder en CEO van The Avocado Show: “Westfield Mall of the Netherlands is een unieke plek voor zo’n flagship locatie en een mooie start voor ons nieuwe shopping mall model. We zien veel kansen en groei op locaties waar restaurants geïntegreerd zijn tussen andere bedrijven en horeca. In die ontwikkeling willen we voorop gaan. We vinden het belangrijk om tijdens onze internationale roll-out te blijven vernieuwen en in ieder format iets nieuws te brengen. Innovatie en uitbreiding trekt natuurlijk ook meer fans van ons merk aan, dus we kijken er ook echt naar uit om de stap buiten Amsterdam te maken. ”

Internationale mall culture

Co-founder Ron Simpson: “In de toekomst zouden we The Avocado Show het liefst naar alle werelddelen willen uitbreiden. Maar in de VS, Azië en het Midden Oosten bestaat een mall culture, waar hospitality een groot onderdeel van is. Om hierin mee te kunnen spelen én groeien, kiezen we ervoor ons concept verder te ontwikkelen. Nieuw in dit mall concept zijn de neon accenten en het open floorplan, speciaal opgezet om een laagdrempelige sfeer neer te zetten. Exterieur en interieur zijn hierin één geheel geworden.”

Showstopper

The Avocado Show in Westfield Mall of the Netherlands is een regelrechte showstopper geworden met de inmiddels herkenbare iconen: de roze design bank voor de bekende groene plantenwand, de neon verlichting en colourblocks; alles is hier aanwezig, maar dan bigger and better.

Simone Pullens van Aces of Space: “De verschillende zitmogelijkheden met elk een eigen karakter zorgen ervoor dat je de ruimte, gerechten en merchandise steeds op een nieuwe verrassende manier ervaart. Het interieur is daarmee een extensie van het merk The Avocado Show.”

Wereldwijd fenomeen

Na het oorspronkelijke restaurant van The Avocado Show en de to go-variant is het nieuwe mall model het derde format in het vijfjarige bestaan dat de oprichters in de markt zetten. Inmiddels is The Avocado Show een wereldwijd fenomeen geworden dat bekend staat om Pretty Healthy Food: prachtige en smakelijke gerechten, gemaakt met duurzame avocado’s. Vorig jaar werden er vestigingen geopend in Londen en Madrid, in maart volgt de tweede locatie in Brussel en later dit jaar kunnen ook de bewoners van Stuttgart en Parijs er terecht voor hun avocado behoeftes. In totaal zijn er nog 21 andere franchise-locaties getekend.

Over The Avocado Show

Opgericht in 2017 door de Nederlandse vrienden Julien Zaal en Ron Simpson, startte The Avocado Show met een eenvoudige missie: een leuke, gezellige plek creëren voor liefhebbers van avocado’s. Het begon met één Amsterdams restaurant en is nu een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in onder andere Brussel, Madrid en Londen, plus vele nieuwe locaties op komst. Deze uitbreiding werd mogelijk gemaakt door een kapitaalinjectie van Shawn Harris en haar investeringsfirma Orange Wings. Naast de restaurants heeft The Avocado Show to go-locaties, een eigen merchandise lijn en avocado fries, die verkrijgbaar zijn bij de groothandel.

Website: The Avocado Show.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.