Nieuw: de VSP Conceptenbank

25-7-2016

Onlangs heeft Van Spronsen en Partners (VSP) horeca-advies de conceptenbank gelanceerd. Op deze Facebook pagina zullen wij dagelijks nieuwe nationale- en internationale horecaconcepten gaan delen die we in de afgelopen 30 jaar verzameld hebben.

Conceptenbank

In de afgelopen 30 jaar heeft Van Spronsen en Partners horeca-advies (ook verantwoordelijk voor Horecatrends.com) honderden (inter)nationale horecaconcepten verzameld en opgeslagen in een eigen conceptenbank. Deze conceptenbank is in eerste instantie ontstaan uit een behoefte om alle horecaconcepten in beeld te krijgen en op deze manier ook meer inzicht te verkrijgen in het wereldwijde horecaveld.

Wat zijn de ontwikkelingen in de markt? Welke concepten zijn succesvol en welke concepten houden het niet vol? Welke concepten slaan internationaal wel aan maar zetten maar moeizaam voet aan de grond in Nederland? Allemaal vragen die met behulp van de conceptenbank inzichtelijk worden en daarmee ook makkelijker beantwoord kunnen worden. Voor ons als horeca adviesbureau erg waardevol maar ook zonde als deze kennis niet gedeeld kan worden met anderen. Daarom is er besloten om de conceptenbank via Facebook online uit te brengen, met elke dag een nieuw horecaconcept, van waar ook ter wereld.

Ben je ook een liefhebbers van de horeca en hou je ervan om concepten te ontdekken, nationaal en internationaal? Like dan de Van Spronsen en Partners horeca-advies Conceptenbank!

Website: Van Spronsen en Partners Facebook

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.