Nieuw van VA Foods | Vegan Fricado en Maxicado

9-7-2021

  • De plantaardige Fricado door VA Foods
  • De plantaardige Maxicado door VA Foods

VA Foods heeft recent twee nieuwe snacks gepresenteerd; de vegan Fricado en Maxicado! Beide snacks zijn met lovende woorden goedgekeurd door diverse cafetariahouders en vooruitstrevende mensen uit de frituurwereld.

We zien ook in de cafetaria’s steeds meer keuze voor de vegetariërs, veganisten en flexitariërs, deze Fricado en Maxicado sluiten daar mooi bij aan.  

Leestijd: 1 minuut

De Fricado en Maxicado

De Fricado en Maxicado zijn beide vegan en gemaakt van extra veel bonen en psylliumvezels. Bonen bevatten veel eiwitten, psylliumvezels kunnen een langer voldaan gevoel geven en kunnen onder andere een toevoeging zijn aan het dieet. Uiteraard zijn ze net als de rest van het VA Foods assortiment, vrij van de meest voorkomende allergenen, zoals gluten, tarwe, lactose, melk, pinda’s en ei. Daarnaast zijn beide producten vrij van e-nummers. Hiermee wil VA Foods het mogelijk maken dat iedereen van de snacks kan genieten.

Fricado

De Fricado is niet alleen vegetarisch, maar ook vegan. En dat maakt deze fricado uniek! Het product  heeft een geheel eigen smaak, met een stevige bite en structuur. Lekker op een broodje, met saus of gewoon uit het vuistje!

Maxicado

Ook de Maxicado heeft een eigen smaak. Een heerlijke bite, stevige structuur en een licht pepertje aan het eind. De vorm van de Maxicado is zo ontworpen zodat eventuele saus netjes tussen de ribbels blijft liggen. Geen geknoei dus!

Website: VA Foods

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.