Nieuw ‘Taiko Ingrediënt of the Year’ | Raad jij het?

13-9-2017

Vorig jaar schreven we over ‘wasabi als Taiko Ingrediënt van het Jaar’. Dit jaar doet het Aziatisch restaurant Taiko van het Conservatorium Hotel in Amsterdam hetzelfde alleen dit keer met een win-actie ter ere van Taiko’s New Year. Geïnspireerd door de Chinese kalender viert Taiko aanstaande maandag 18 september 2017 haar verjaardag; ‘Taiko New Year’. Dit is ook het moment dat chef Schilo van Coevorden het nieuwe ‘Taiko Ingredient of the Year’ bekend maakt én het gloednieuwe menu lanceert. In dit menu zal dit ingrediënt gedurende één jaar worden verwerkt in tal van bijzondere en hoogst originele gerechten. 

Hoe kunt u winnen?

In de aanloop naar de onthulling van het nieuwe ‘Taiko Ingredient of the Year’ is er zojuist een online campagne gestart waar tal van prijzen te winnen zijn. Dus als jij denkt te weten wat de opvolger van eerdere ‘Taiko Ingredient of the Year’ Wagyu en wasabi wordt, ga dan naar www.taikoingredientoftheyear.com en doe mee! Je kunt er verschillende prijzen winnen waaronder een geweldige Gin & Tonic experience in Tunes Bar voor twee personen. Of ga je lekker samen lunchen in de Conservatorium Brasserie, of wat denk je van de hoofdprijs; een twaalf gangen menu in Taiko + een overnachting in het Conservatorium Hotel voor twee personen.

Website: 'Taiko Ingrediënt of the Year' 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.