Nieuw bezorgconcept voor snackboxen bij onze zuiderburen | Met Happi wordt thuiszitten net iets plezanter

17-12-2020

  • HAPPI snackboxen gelanceerd in Antwerpen
  • HAPPI snackboxen gelanceerd in Antwerpen
  • HAPPI snackboxen gelanceerd in Antwerpen
  • HAPPI snackboxen gelanceerd in Antwerpen
  • HAPPI snackboxen gelanceerd in Antwerpen

Je kent het wel, thuis aan het cocoonen en de cravings slaan toe. Je loopt naar de kast maar je hebt niks in huis. Dat kan toch niet, lockdown gezelligheid zonder je favoriete snacks en drinks? HAPPI brengt je, voorlopig alleen in Antwerpen, een geniale selectie aan topsnacks en drankjes aan huis, binnen de 30 minuten. De snackboxen van Happi zitten vol Belgische producten, door jonge Antwerpse ondernemers, én freebees bij elke bestelling. Van warme popcorn en ijskoude Ben & Jerry’s tot cocktails van Hannah Van Ongevalle en melocakes van Nick Bril. Thuiszitten wordt weer nét dat ietsje gezelliger. De eerste HAPPI lanceert vandaag, 17 december in Antwerpen waarna andere Belgische steden volgen.

Naar eigen zeggen is HAPPI het allereerste Antwerpse bezorgconcept dat een selectie van de allerbeste lekkernijen binnen 30 minuten na het plaatsen van een bestelling al thuisbezorgt. Klanten kunnen kiezen uit door HAPPI samengestelde boxen of ze kunnen zelf hun favoriete snacks bij elkaar zoeken, waarna HAPPI nog allerlei leuke gifts en lekkere productsamples bij je bestelling zal leveren. De snackboxen zijn altijd gebaseerd op momentums: snacking, drinking, apero, party time, gifting. Er is ook een Mystery box, een box vol met nieuwe producten om mensen te prikkelen.

Ook iets voor in Nederland?

Leestijd: 3 minuten

Topmerken van Belgische producten

Happi is de allereerste online shop voor zelfverwennerij die jouw favoriete lekkernijen bij jou thuis levert binnen 30 minuten na bestellen. Kies uit boxen samengesteld door de genieters van Happi of kies gewoon zelf je favorieten uit en Happi steekt ze in een treat-box met wat free gifts! HAPPI heeft tijdens het samenstellen van hun boxen gefocust op lokale Belgische producten en een breed assortiment met onder andere Alken Maes, The Pharmacy, Neuhaus, Filliers, Double Dutch en vele anderen. Op deze manier creëert HAPPI een extra platform voor lokale ondernemers in deze zware tijd. Tijdens de huidige decembermaand voegt HAPPI bij elke bestelling boven de €15 gratis productsamples toe aan haar boxen.

Een box voor iedere gelegenheid | Cocktails van Hannah Van Ongevalle en melocakes van Nick Bril

Volgens HAPPI gaat het bij jezelf verwennen voornamelijk over het matchen van een lekkernij met de persoon én het moment. Voor fijnproevers bieden ze heerlijke cocktails van Hannah Van Ongevalle, pralines van Neuhaus en champagne van Moët & Chandon aan. Ook is er een speciale Christmas-Corona-Box met jenever, Maltezers en marsepein samengesteld en voetbalfans kunnen hun honger stillen met de Legendary Champions League Box! Voor het volledige assortiment en de verschillende boxen kun je terecht op de website van HAPPI

Een selectie uit de HAPPI boxen

Fuck it, it’s me time (1 Cocktail / 1bag candy / 1 bag chips / Melocakes by Nick Bril / 1 Ben & Jerry’s)

Legendary Champions League box (Assortiment bier van Alken-Maes / Chips / Candy / Red Cups / pronostiek papiertjes)

TV girls-night out box (Fles bubbles / Neuhaus pralines to pair with / Candy)

Boefkick-box (Giant popcorn / Ben & Jerry’s / Candy / Chips / M&M’s / Mars-Bounty-Twix)

Christmas-Corona-Box (Fles jenever / Maltezers / marsepein / shotglaasjes)

Sip Sip Hooray-box (Cocktails by the Pharmacy / botanicals / Ice-Cubes / Candy / Celebrations)

HAPPI | Bringing joy

Dieter Veulemans, mede-bedenker van HAPPI: ‘We willen zoveel mogelijk mensen blij maken, in het moment en waar ze zijn. Mensen hebben ook gewoon nood aan zichzelf af en toe te verwennen en de Corona-crisis heeft dit verder bestendigd: we willen het thuis allemaal graag wat plezanter maken. Daarnaast zien we ook hoe horecamerken vandaag erg getroffen zijn door de sluitingen, net zoals de zaken waar ze leverden, en we willen deze merken de kans bieden omzet te ontwikkelen langs een ander kanaal. Als ondernemers koppelen we dit alles graag aan een innovatief concept en zo werd HAPPI geboren! Een verwen-jezelf-moment, een gezonde lekkernij, even herladen of uitbundig genot. Allemaal leuke momenten die je kunnen overkomen in een dag. Als je net dan niet je favoriete snoepgoed, snack of drankje bij de hand hebt, vinden wij dat erg balen. Dat kan dus beter vonden wij. Zeker in deze uitdagende eindejaarsperiode mogen we onszelf allemaal extra verwennen thuis.’

Over HAPPI

Happi is de eerste conceptwinkel van Cloudshops, een start-up in Antwerpen, gegroeid uit een idee van enkele jonge ondernemers. Met HAPPI willen de initiatiefnemers naar eigen zeggen ‘zoveel mogelijk mensen blij maken in het moment en waar ze zijn’. Dit doen ze door een breed assortiment aan toplekkernijen aan te bieden via bezorgplatformen. HAPPI plant na Antwerpen zo snel mogelijk uit te breiden naar Brussel, Gent en Luik.

Vanaf vandaag 17 december kunnen Antwerpse liefhebbers vanaf 15 tot 80 euro een box thuis laten bezorgen via Deliveroo en Uber Eats, zeven dagen per week, tussen 14:00 uur en 23:00 uur.

Website: HAPPI

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.