Nexus Hospitality | Lancering nieuw platform voor onafhankelijke hotels en B&B’s

31-1-2020

  • Hotel Paradis Zandvoort - Nexus Hospitality
  • Hotel Paradis Zandvoort - Nexus Hospitality

Het allereerste platform dat zich volledig richt op onafhankelijke hotels en B&B’s is een feit. De recente lancering van Nexus Hospitality biedt B&B – en hoteleigenaren werkelijk alle producten en diensten om het hotel en de kamers volledig mee in te richten. Van televisies en koffieapparaten, tot een sterk WiFi netwerk en een stijlvol en passend interieur.

Het splinternieuwe Hotel Paradis in Zandvoort is de eerste klant van Nexus Hospitality. Op zondag 3 mei 2020 vindt de bekende Formule 1 race plaats en het hotel is al druk bezig met de voorbereidingen. Hotel Paradis directeur Yorrick Puts zegt: ‘‘Stephanie is een geweldige adviseur en heeft er alles aan gedaan om de faciliteiten van onze hotelkamers te realiseren. Door het pakket van wireless internet, televisies en Nespresso apparaten aan te bieden en te laten installeren, heeft zij ons volledig ontzorgd.’’

Nexus Hospitality wil onafhankelijke hotels faciliteren

“Naast het aanbieden van producten en diensten hebben hoteleigenaren ook baat bij vrijheid, snelheid en gemak. Zo zijn er ervaren installatiepartners en gerenommeerde bedrijven aangesloten bij onze one-stop shop om het werk uit handen te nemen van zowel startende als bestaande hoteleigenaren’’, aldus Stephanie van Doorn, oprichtster van Nexus Hospitality. ‘’Tijdens mijn loopbaan in de hospitality merkte ik al snel op dat de manier van werken voor dit segment sneller, effectiever en beter kan. Daarbij heeft de hotelier als focus gasten ontvangen en deze tevreden te houden in combinatie met een hoge bezettingsgraad. Hij wil zich juist niet laten afleiden door een kamerinrichting en vervanging van producten.’’

Dankzij jarenlange ervaring bij diverse grote internationale hospitality (IT) bedrijven, weet van Doorn de behoeften van de hotelier op een efficiënte manier te vervullen. Naast elektronica kunnen leden ook terecht op het platform voor bedden, tv-beugels en diensten als WiFi en energie. Tevens hebben leden gratis toegang tot partnerevenementen van onder andere LG en krijgen zij informatie over nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in de markt.

Website: Nexus Hospitality

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.