Neat Burger | Eerste locatie in Londen voor deze plantaardige, duurzame hamburgerketen

10-9-2019

  • Burger and Sides Trio by Neat Burger
  • The Cheese by Neat Burger
  • The Cheese with Tater Tots by Neat Burger
  • The Neat hero by Neat Burger
  • Venue of Neat Burger

Vijf keer FIA Formule 1 Wereldkampioen, Lewis Hamilton werkt samen met horeca-organisatie ‘The Cream Group’ en investeerders waaronder UNICEF Ambassadeur en vroege investeerder in Beyond Meat, Tommaso Chiabra, om een ​​revolutie te veroorzaken in de fastfood wereld. Ze hebben recent het nieuwe concept Neat Burger gelanceerd, een plantaardige, duurzame hamburgerketen. Ze openden hun eerste vestiging op 2 september vlakbij Regent Street in Londen. Neat Burger belooft de manier waarop mensen plantaardig voedsel zien te transformeren door niet alleen aantrekkelijk te zijn voor diegenen die een plantaardig dieet volgen, maar ook voor vleeseters, die heerlijke vleesvrije gerechten willen eten die duurzamer, gezonder en ethischer zijn. Het team heeft ambitieuze plannen om het concept wereldwijd uit te breiden met 14 franchise vestigingen in de komende 24 maanden.

We hebben de laatste weken veel initiatieven gespot waarin gewerkt wordt met de producten van Beyond Meat. Zo heeft Burger King onlangs Beyond Fried Chicken™ getest, dat binnen de kortste tijd was uitverkocht en in september introduceert Subway de ‘Beyond Meatball Marinara sub’ voor een limited time in 685 deelnemende vestigingen in Canada en de VS. Voor zover we weten is Neat Burger de eerste plantaardige, duurzame hamburgerketen die unieke hamburgers serveert, speciaal ontwikkelt door hun team van koks in samenwerking met Beyond Meat.

Neat Burger | Bied een alternatief voor vlees dat net zo goed of zelfs beter smaakt dan vlees

Neat Burger serveert een plantaardig alternatief voor vlees, speciaal ontwikkelt door hun team van koks in samenwerking met Beyond Meat, dat de basis vormt voor hun hamburgers. Het menu bestaat ​​uit drie kernburgers – ‘The Neat’, ‘The Cheese’ en ‘The Chick’n’. Ook op het menu ‘The Hot Dog’ en bijgerechten waaronder ‘magere’ frietjes, zoete aardappel frietjes en ‘tater tots’.

Neat Burger heeft Just Water, het eco-bewuste merk dat in 2018 door Jaden Smith werd gelanceerd, op het menu staan, evenals ethische limonade frisdranken en zuivelvrije milkshakes op basis van softijs van kokos en soja.

Ryan Bishti van The Cream Group: “Neat Burger wil de manier waarop we onze eetgewoonten bekijken veranderen. We prediken niet en willen ook mensen die wel vlees eten niets kwalijk nemen. We bieden een alternatief dat net zo goed smaakt als, zo niet beter dan vlees.”

Investeerder Tommaso Chiabra zegt: “De vleesindustrie levert de grootste bijdrage aan de uitstoot van broeikasgassen en de impact op het milieu is niet langer duurzaam samen met de groei van de bevolking. Neat Burger wil de niet-duurzame voedselindustrie ontwrichten en de lans breken voor goede alternatieven.”

Website: Neat Burger

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.