Na 8 maanden eindelijk weer grandioos genieten in het Smakenrad Amsterdam

7-6-2021

  • Dineren in het Smakenrad Amsterdam
  • Smakenrad Amsterdam - credits Martijn Bloemhard
  • Smakenrad Amsterdam - credits Martijn Bloemhard
  • Smakenrad Amsterdam - credits Bolderdijk

Eten & drinken met een spectaculair uitzicht over heel Amsterdam? Op 13 en 14 oktober 2020 hebben een paar gasten deze unieke ervaring al mogen beleven. Toen ging Nederland helaas weer op slot. Vanaf afgelopen zaterdag, 5 juni 2021 draait het Smakenrad weer en kan iedereen komen ontbijten, lunchen, borrelen of dineren in dit uniek draaiende restaurant. Op het Europaplein voor de RAI in Amsterdam staat het rad helemaal klaar voor de heropening en staat de crew te popelen om eindelijk weer gasten te ontvangen! Neem plaats in een van de 36 gondels voor deze unieke beleving. De gondels zijn als privé restaurantje ingericht en voorzien van comfortabele en gezellige aankleding om ‘verdraaid lekker’ te genieten.

Leestijd: 1 minuut

Smakenrad Amsterdam | Verdraaid lekker genieten van Amsterdam

Initiatiefnemer & eigenaar van het Smakenrad Bram Verleg van Foodtastic Events B.V. is in de eerste Coronagolf op zoek gegaan naar een creatieve en unieke manier om bezoekers op een COVID-proof manier culinair te verwennen. ‘’Niet de breedte maar de hoogte in’’ was het idee en zo is het Smakenrad ontstaan! Tegelijkertijd biedt het de lokale horeca een platform om zichzelf te presenteren en extra omzet te genereren door ze de mogelijkheid te bieden om hun gerechten in het rad te serveren. In het grootste transportabele reuzenrad van Nederland, kun je genieten van chocolade tartelette of een citroen merenguetaartje in de morgen, uitgebreide lunches, high tea, borrels en heerlijke diner’s in de avond. Op zaterdag en zondag wordt het menu uitgebreid met een ontbijt. Een verdraaid origineel en onvergetelijk uitje voor stellen, maar ook voor het hele gezin! Ook leuk om als bedrijf een coronaproof personeelsuitje te organiseren door het rad exclusief af te huren.

Breda, Den Bosch en Groningen

Op het Chasséveld draait het Smakenrad al en daar kun je tot 27 juni 2021 terecht. En vanaf 1 juli komt het culinaire rad terug naar Den Bosch, daar waar het vorig jaar allemaal begon. Hier staat het rad tijdens De Bossche Zomer van 1 juli t/m 5 september. Van 23 september t/m 18 oktober 2020 draaide het Smakenrad op De Suiker in Groningen. Op alle locaties kun je elke dag reserveren en worden regelmatig extra events georganiseerd in samenwerking met bekende chefs/restaurants of rondom bijzondere thema’s. Voor programmering en tickets, kijk op hun website of volg het Smakenrad op social media.

Website: Smakenrad

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.