Mysterieuze smaak bij Yogurtland | Geïnspireerd op het ‘White Elephant’ cadeau-uitwisselingsspel voor de feestdagen

2-12-2022

  • The White Elephant game by YogurtlandThe White Elephant game by Yogurtland

De decembermaand is begonnen en de feestdagen staan om de hoek, Yogurtland viert dit met een smaak die is geïnspireerd op het populaire cadeau-uitwisselingsspel ‘White Elephant’. Dit jaar nodigt Yogurtland liefhebbers uit om de mysterieuze White Elephant smaak te proberen, net zoals je een verrassingscadeau zou kiezen tijdens een White Elephant cadeau-uitwisseling! Het beperkte aanbod van Yogurtland verandert steeds, waardoor gasten kunnen genieten van de magie van het seizoen met een heerlijke en onverwachte smaak uit het ‘White Elephant’-assortiment.

Wij kenden de White Elephant gift exchange niet maar het is heel simpel, als je het ook niet kent, kijk dan hier! Het is een beetje vergelijkbaar met het Sinterklaas spel.

Leestijd: 2 minuten.

‘White Elephant’ smaak

De limited-time-only, White Elephant smaak is een kans om deze feestmaand te genieten van een leuke en mysterieuze traktatie bij deelnemende locaties. Liefhebbers worden aangemoedigd om foto’s te maken van hun White Elephant creaties en de tag #ShowYOFlavor op sociale media te gebruiken. De smaak is alleen verkrijgbaar in de winkel en kan variëren tussen alle deelnemende locaties.

“Er is een element van plezier en opwinding rond een White Elephant cadeau-uitwisseling, dus we wilden dezelfde mysterieuze vakantiemagie naar onze bevroren yoghurt fans brengen,” aldus Brittany Knollmiller, Head of Marketing. “Met de White Elephant-smaak is het echt onmogelijk te zeggen wat je krijgt! We kijken ernaar uit om onze gasten #ShowYOFlavor te zien taggen en te zien welke antwoorden ze bedenken.”

Deze feestdagen biedt Yogurtland ook nieuwe merchandise en seizoensgebonden cadeaubonnen die online te koop zijn. Om Yogurtland online te bestellen voor afhalen, bezorgen of catering, kun je terecht op hun website of de Yogurtland app.

Over Yogurtland

Sinds 2006 is Yogurtland toonaangevend in de frozen yogurt branche en hebben ze meer dan 200 handgemaakte ambachtelijke smaken in het assortiment. In 2022 blijven ze fans meer froyo (frozen yogurt) momenten bezorgen met nieuwe creaties, uitbreiding van het menu met plantaardige opties, ervaringen voor thuis en innovaties in het hele merk. Ze hebben een team van smaakmakers die uitsluitend echte ingrediënten en handgemaakte smaken van over de hele wereld gebruiken, zodat liefhebbers kunnen genieten van een bevroren dessert. De premium frozen yogurt en heerlijke toppings van het bedrijf zijn beschikbaar via bezorging, afhaling of catering, waardoor klanten meer flexibiliteit hebben om op elk moment te genieten, waar ze ook zijn. Momenteel heeft Yogurtland meer dan 230 vestigingen in de VS en daarbuiten.

We schreven eerder over Holsom by Yogurtland

Website: Yogurtland

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.