Holsom By Yogurtland | Nieuw fast casual concept van Yogurtland

12-11-2020

  • Holsom by Yogurtland
  • Holsom by Yogurtland

Yogurtland, het Amerikaanse toonaangevende ‘frozen yogurt’-merk, opent aanstaande zaterdag 14 november haar deuren voor hun nieuwe fast casual concept Holsom By Yogurtland in Huntington Beach, Californië. Holsom By Yogurtland richt zich op het aanbieden van een innovatief menu met heerlijke smaken, hoogwaardige ingrediënten en ‘better for you’ maaltijdopties voor een aantrekkelijke prijs.

Net als bij Yogurtland kunnen gasten ervoor kiezen om hun eigen granen bowls en gourmet toasts samen te stellen via de ‘build-your-own’ optie bij dit nieuwe, fast casual concept. We wensen iedereen bij Holsom By Yogurtland vanaf deze zaterdag veel plezier en succes.

Holsom By Yogurtland

Yogurtland staat bekend om het serveren van handgemaakt yoghurtijs in diverse ambachtelijke smaken met verse ingrediënten. Zij bieden dit aan in hun ijssalons waar men ook kan kiezen voor een ‘build-your-own’ optie en deze ervaring gaan zij nu ook gebruiken in dit nieuwe fast casual merk. Vooral met deze ‘build-your-own’ gerechten gaat Holsom By Yogurtland zich onderscheiden van andere fast casual merken. Hun gasten kunnen kiezen uit het samengestelde menu met gezonde recepten of ervoor kiezen om hun eigen unieke ‘grain bowls’ en ‘gourmet toast’ te maken.

De locatie in Huntington Beach is uitgerust met bestelkiosken, evenals een patio waarop het makkelijk is om je te houden aan de ‘social distance’, hiermee willen zij een complete eetervaring bieden. Afhaal- en bezorgservices zijn binnenkort beschikbaar op Doordash, Postmates en Grubhub. Extra functies zijn onder meer contactloos bestellen en ophalen op de stoep voor de veiligheid en het gemak van gasten. “Nu meer dan ooit zijn we trots en opgewonden om ons originele nieuwe concept, Holsom By Yogurtland, voor te stellen”, aldus Sam Yoon, Senior Vice President van Yogurtland. “Holsom zal ons nog meer mogelijkheden bieden om te blijven innoveren en ons menu uit te breiden. We zijn ervan overtuigd dat Holsom onze gasten absoluut zal verrassen met de unieke Yoghurtland-experience die we hier introduceren.”

Yogurtland werkt in overeenstemming met de veiligheidsmaatregelen van de Amerikaanse en federale overheid, zij verbeterde dit zelfs proactief om een zo veilig mogelijke omgeving voor hun gasten en werknemers te creëren. Veiligheidsprotocollen in Yogurtland-winkels in het hele land, evenals in Holsom By Yogurtland, omvatten: verplichte gezichtsbedekking voor medewerkers en gasten, ‘social distancing’ op locaties met beperkte winkelcapaciteit, intensievere schoonmaak, verhoogde desinfectie van vaak aangeraakte oppervlakken en voorzorgsmaatregelen voor werknemerswelzijn. Lees hier meer over de inzet van Yogurtland betreffende hun veiligheidsmaatregelen.

Over Yoghurtland

Yogurtland is dé keten voor yoghurtijs in de Verenigde Staten, die meer dan 200 handgemaakte, ambachtelijke ijssmaken op het menu hebben. Yogurtland heeft een team van smaakmakers die zelfgemaakte, handgemaakte smaken ontwikkelen met ingrediënten van over de hele wereld om hun fans te blijven verrassen. Het premium yoghurtijs met de heerlijke toppings van het bedrijf zijn ook verkrijgbaar via catering en bezorging door derden. Yogurtland heeft momenteel ongeveer 280 locaties in de VS, Australië, Dubai, Oman, Guam, Thailand, Indonesië en Myanmar.

Website: Holsom By Yogurtland

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.