MUJI hotel Shenzhen | Opent 18 januari

4-1-2018

  • MUJI hotel ShenzhenMUJI hotel Shenzhen
  • MUJI hotel ShenzhenMUJI hotel Shenzhen
  • MUJI hotel ShenzhenMUJI hotel Shenzhen
  • MUJI hotel ShenzhenMUJI hotel Shenzhen

Het populaire Japanse warenhuis MUJI opent een hotel op 18 januari, MUJI hotel Shenzhen, in Shenzhen, China. De hotelactiviteiten worden geleid door andere partijen, de ontwikkeling en het interieurontwerp wordt gedaan door MUJI, met de meubellijn en huishoudelijke artikelen van het bedrijf. Gasten kunnen in dit hotel de MUJI-producten ervaren.

MUJI hotel Shenzhen

MUJI hotel in Shenzhen is ontwikkeld rond het MUJI-concept: loop zo veel als je kunt, waar je maar kunt; eet goed; slaap goed en blijf fit. Shenzhen is gevestigd in de provincie Guangdong. Het hotel ligt dichtbij het centrum van de stad in het nieuwe multifunctionele complex, UpperHills. De receptie bevindt zich op de tweede verdieping, met in totaal 79 kamers op de verdiepingen vier tot en met zes. Een gloednieuwe MUJI-winkel op de tweede en derde verdieping opent gelijktijdig met het hotel om klanten MUJI te laten ervaren. De gasten van het hotel kunnen er MUJI-producten uit de eerste hand ervaren en als MUJI erom vraagt, geven ze waarschijnlijk ook nog feedback.

Bij MUJI Diner (118 zitplaatsen) kunnen hotelgasten genieten van maaltijden met vers bereide, voedzame en lokale gerechten die zijn geïnspireerd op thuisgerechten uit de hele wereld. Een deel van het servies is ook verkrijgbaar bij de MUJI-winkel.

Het hotel heeft ook een bibliotheek, MUJI BOOKS biedt een verzameling boeken voor alle leeftijden en culturen: een bron van inspiratie en motivatie voor elke lezer. De bibliotheek in de gemeenschappelijke ruimte van het hotel is 24 uur per dag geopend en is gratis voor het publiek. Een kleinschalige fitnessruimte biedt loopbanden, aero-bikes en andere fitnessapparatuur.

MUJI Store

Een van de grootste MUJI-winkels in China bevindt zich op de tweede en derde verdieping en beslaat 1.726 m². Het verkoopt niet alleen reisbenodigdheden, maar ook alledaagse artikelen, waaronder meubels, opbergartikelen, eten, kleding, cosmetica en huidverzorging. Bij ‘Open MUJI’ zijn ze van plan workshops en andere evenementen te organiseren om de communicatie met klanten te vergemakkelijken en gastsprekers uit verschillende vakgebieden uit te nodigen.

Het hotel is ontworpen om een ​​anti-schitterend, anti-goedkoop concept te weerspiegelen. Het doel is om een ​​goede nachtrust te bieden tegen de juiste prijs, een ruimte te bieden die lichaam en geest ondersteunt terwijl je weg van huis bent en reizigers verbindt met lokale gemeenschappen. MUJI HOTEL wil een fysieke ervaring bieden van de MUJI-filosofie door de textuur van de handdoeken, de plaatsing van stopcontacten en lichtschakelaars, het menu en de locatie van het restaurant, enzovoorts. In maart (de 20e) opent het MUJI hotel Beijing, gevolgd door Ginza, Tokyo in het voorjaar van 2019.

Website: MUJI hotel Shenzhen

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.