Mr. Berry’s | Ontdek & bestel je persoonlijke koffiesmaak

22-11-2019

  • Mr. Berry’sMr. Berry’s
  • Mr. Berry’sMr. Berry’s
  • Mr. Berry’sMr. Berry’s

Mr. Berry’s is een online e-commerce platform waar een consument, door middel van een machine learning algoritme, zijn eigen persoonlijke koffiesmaak kan ontdekken. Een machine learning algoritme? Overal om ons heen wordt machine learning gebruikt om consumenten keuzes te laten maken. Spotify doet het met je muziek. Youtube doet het met je gerelateerde video’s. Je bank gebruikt het om je uitgaven in de gaten te houden. Maar het grootste voorbeeld hiervan is natuurlijk Google.

Mr. Berry’s past 21e -eeuwse technologie toe op een verouderde koffie markt. Een initiatief van Floris de Laat die in 2017 de pop-up ‘The Cone Masters’ organiseerde. Bij deze pop-up kon je, heel Instagrammable (#coffeeinacone), je koffie drinken uit een ijshoorntje gevuld met chocolade. Hij biedt je nu de kans om je koffie zoveel mogelijk te personaliseren. Je kunt zelfs gratis koffie ontvangen! Je hoeft alleen de 6 vragen te beantwoorden en op ‘koop nu’ te klikken en je gegevens in te vullen.

 

Mr.Berry’s e-commerce platform

Bij Mr. Berry’s worden consumenten meegenomen door 6 persoonlijke vragen te stellen over koffie gewoontes en niet koffie gerelateerde onderwerpen. Door het beantwoorden van deze vragen wordt de consument gekoppeld aan de perfecte kop koffie door middel van zijn eigen smaak, waarna hij of zij de koffie direct online kan kopen. Kijk maar eens naar de vragen hier! Met deze data bouwt de consument een persoonlijk koffie profiel. De consument zijn profiel blijft veranderen door de seizoenen heen aangezien Mr. Berry’s steeds specifieker antwoord kan geven op de koffiesmaak van de klant.

Website: Mr. Berry’s

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.