Mooie voorbeelden van kleine gastvrije gebaren bij restaurant Cal Blay Vinticinc

14-8-2015

  • Klein gastvrij gebaar 1.
  • Klein gastvrij gebaar 2.
  • Klein gastvrij gebaar 3.
  • Klein gastvrij gebaar 4a.
  • Klein gastvrij gebaar 4b.

Restaurant Cal Blay Vinticinc is gevestigd in een verbouwde wijnmakerij uit 1905 in het cava stadje Sant Sadurní d’Anoia en toont ons enkele geweldige kleine gastvrije gebaren.

Eén van die dagen…

Aan het einde van onze vakantie in Barcelona, brachten we één van onze vrienden naar de luchthaven en besloten naar Sant Sadurni d’Anoia te gaan om enkele flessen cava kopen om mee naar huis te nemen. We moesten echter ook lunchen en hadden geen adres opgezocht…. We kwamen terecht bij restaurant Cal Blay Vinticinc. Het was één van die dagen dat je gewoon stopt bij het juiste adres …..

Bij binnenkomst in het restaurant om te vragen of ze nog een tafel beschikbaar hadden, overhandigden ze ons eerst een glas cava alvorens het te gaan checken. Geen gekke geste, want we liepen rond in hun winkel al sippend aan de cava …

Klein gastvrij gebaar 1: pica-pica menu en gerechtjes in blikjes

Hoe vaak heb jij problemen met het kiezen uit een menu met allemaal lekkere gerechten? Met de Spaanse tapas is het al een stuk makkelijker om te kiezen, restaurant Cal Blay biedt echter een pica-pica menu; een paar voorgerechten (snacks) die je moet delen met je tafelgenoten. De tartaar van de voorgerechten dienen ze op in blikjes. Daarna kies je je eigen hoofdgerecht en dessert.

Klein gastvrij gebaar 2: het spel van de aroma’s van cava

Cal Blay presenteert een breed scala aan wijnen en cavas van Sant Sadurní d’Anoia (120). In het restaurant draait alles rondom de cultuur van de wijn en cava. In het restaurant proberen ze plezier te maken met hun gasten en combineren ze de kennis van het traditionele met nieuwe culinaire trends. Zo nodigen zij je uit om het spel van de aroma’s van cava spelen. Op de tafel staan 4 flesjes met geuren en instructies hoe je het spel kunt spelen.

Kleine gastvrij gebaar 3: was je handen in cava

Aan het einde van het diner komt er een kom warm water geparfumeerd met cava op tafel met servettabletten.

Kleine gastvrije gebaar 4: nodigen uw gasten om foto’s op sociale media te delen

Al in de wijnwinkel nodigt restaurant Cal Blay je uit om de ‘Photocall del Cava’ te gebruiken om foto’s te maken voor een ‘Cava wall’ terwijl je een ‘Cava kussens’ vast houdt. Veel jonge gasten maakten gebruik van deze mogelijkheid.

Website: Cal Blay Vinticinc

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.