Mooie Boules x 999 Games | Speelthuis pakketten aan huis bezorgd

24-3-2020

  • Speelthuis pakket van Mooie Boules en 999 GamesSpeelthuis pakket van Mooie Boules en 999 Games
  • Speelthuis pakket van Mooie Boules en 999 GamesSpeelthuis pakket van Mooie Boules en 999 Games

Volgens Mooie Boules zijn alle Netflix series bekeken, de to-do lijsten afgevinkt en videobellen met vrienden is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. De verveling slaat – dan wel stiekem – toe onder menig Nederlander. Om wat leven in de interne brouwerij te blazen, is Mooie Boules gaan samenwerken met een aantal leveranciers zoals onder andere spelkoning 999 Games. Dit partnership heeft geleid tot verschillende ‘speelthuis pakketten’, bestaande uit vier kaart, dobbel- óf bordspellen en typische Mooie Boules en partnerproducten zoals speciaalbieren, de eigen huiswijnen, kaas- en vleesdelicatessen. Iedere spelliefhebber kan de speelpakketten binnen één druk op de knop online bestellen voor thuis of laten bezorgen bij een geliefde.

Weer een leuk voorbeeld van samenwerken, Mooie Boules is naast met 999 Games,  de samenwerking aangegaan met  Swinckels, Brandt & Levie, Vinites, Grapedistrict, Boerderij De Eenzaamheid en AB InBev. De thuisbezorgservice Budbee brengt de bestellingen – geheel volgens de normen van het RIVM – langs de deuren door heel Nederland. Naast de speelpakketten organiseert Mooie Boules wijnproeverijen en pubquizzen én hebben ze de karaokelijsten op Spotify gezet. De ‘speelthuis pakketten’ en het boulestegoed zijn te bestellen via de website.

Mooie Boules x 999 Games | Indoor speeltuin voor thuis

Mooie Boules fans weten maar al te goed dat het doe-horecaconcept garant staat voor een avond vol eten, spelen, boulen en borrelen. Rogier van Genugten, founder en mede-eigenaar van Mooie Boules, zegt: ‘’We hopen natuurlijk dat we onze deuren snel mogen heropenen, maar in de tussentijd willen we iedereen op afstand laten genieten van de Mooie Boules sferen. Ons partnership met 999 Games vieren we door liefhebbers verschillende speelpakketten aan te bieden met álle ingrediënten voor je speelthuis.’’ Het pakket is samengesteld om samen te genieten met vrienden, huisgenoten en familie. Niet op locatie, maar gewoon thuis: je kunt de spelletjes dan ook al met één of twee spelers spelen. Het leukste is misschien wel dat je het speelpakket cadeau kunt doen aan je (groot)ouders, die je in deze tijd maar al te graag een hart onder de riem wil steken. Naast de speelpakketten organiseert Mooie Boules wijnproeverijen en pubquizzen én hebben ze de karaokelijsten op Spotify gezet.

 

Website: Mooie Boules en 999 Games

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.