Moneytronic Nederland | Introduceert zelftellende kassalade dat fraude voorkomt met weegsysteem

9-4-2018

Kassalades tellen kost een ondernemer veel tijd en kasverschillen zijn aan de orde van de dag. Dit probleem is op te lossen met een zelftellende kassalade die Moneytronic Nederland nu lanceert.

Interne fraude kost de Nederlandse detailhandel zo’n 190 miljoen euro per jaar en ook in de horeca kennen we dit probleem. Dat is een enorme kostenpost, die zwaar drukt op de begroting van veel ondernemers. Dure camerasystemen bieden vaak niet de gewenste oplossing. Bovendien leidt interne fraude vaak tot onrust op de werkvloer. Stelen van de baas is met 18 procent van de gevallen de belangrijkste reden voor ontslag op staande voet in Nederland. Een zelftellende kassalade  kan daar een oplossing voor bieden.

Zelftellende kassalade met SMARTtill weegsysteem

APG Cashdrawer uit Minneapolis USA heeft, in samenwerking met Moneytronic Nederland, een revolutionaire kassalade ontwikkeld die door middel van de SMARTtill technologie de bakjes van de kassalade individueel kan wegen. Deze technologie registreert direct verschillen bij elke cashtransactie en signaleert binnen twee seconden de gebruiker van de lade. Het geeft de ondernemer op afstand een real time inzicht van elke beweging in de lade. “Fraude wordt hierdoor ontmoedigd, maar voor de kassière is het ook heel handig dat een verkeerde handeling direct wordt gesignaleerd zodat ook onbedoelde wisselfouten worden voorkomen”, aldus Jordi de Weerd van Moneytronic Nederland.

End-To-End Solutions

Deze intelligente kassalade is een welkome aanvulling op End-To-End Solutions (ofwel E2ES), die gehele cashtransacties registreren. E2ES omvat installatie, integratie en setup van de gehele cash-cyclus, van kassa naar bank. De ondernemer heeft aan het einde van de dag zijn geld al op zijn bankrekening staan. Niet meer tellen, bankstortingen of fraude want het geld is meteen verzekerd. De SMARTtill Cash Management Solution maakt dit proces makkelijker en compleet.

Over Moneytronic

Al meer dan 20 jaar voorziet Moneytronic Nederland bv in Zorgeloos Cashmanagement. Van een updatebare vals geld detector, de kassalade binnen 1 minuut geteld tot High Intelligence afstorten en end-to-end-solutions. Veiligheid, efficiëntie en intelligente cashverwerkng zit inmiddels in ons DNA. Retail, fastfood en DIY-ketens mogen we tot onze cliëntenkring rekenen maar ook voor de slager op de hoek of de bakker hebben we zorgeloze oplossingen zoals Cashrecycling.

Website: Money Tronic

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.