De Modbar: koffiemachine met tappunten

19-8-2016

  • De Modbar

Zonder oogcontact geen gastvrijheid. Waarom dan nog wel overal van die grote barista machines in restaurants en koffiezaken waarbij de barista amper contact heeft met de gast? Met deze vraag gingen twee Amerikanen aan de slag om vervolgens de Modbar te introduceren, één van de meest geavanceerde koffiesystemen ter wereld. En met succes want nadat koffiebar Deli Roekoekoe als eerste de Modbar introduceerde in Nederland had FG Restaurant onlangs de restaurantprimeur.

De Modbar

Op het eerste gezicht zou je niet zeggen dat het een koffiemachine is want kijk je snel dan ziet de Modbar er eerder uit als een bierinstallatie met tappunten. Toch is het echt koffie en geen bier dat er uit de machine komt op het moment dat je er een kopje onder zet. Het is één van de meest geavanceerde koffiesystemen ter wereld waarbij de techniek volledig onder de kap plaatsvindt en de gast alleen de chromen taps ziet. En de barista natuurlijk dus aan oogcontact ontkom je niet meer!

Wil je zelf ook een keer koffie uit de Modbar proeven? Ga dan langs bij FG Restaurant of koffiebar Deli Roekoekoe. Espresso Service West BV is de Nederlands Modbar importeur.

Website: Modbar

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.