Michelinsterren Drive Thru | Culinair genieten in Rotterdam

29-10-2020

  • Michelinsterren Drive Thru
  • Michelinsterren Drive Thru
  • Michelinsterren Drive Thru

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Michelinsterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder.

Na al eerdere samenwerkingen komen de culinaire sterren van Rotterdam met een nieuwe samenwerking. Hierdoor kunnen Rotterdammers en liefhebbers van de keukens van restaurant Parkheuvel, restaurant Fred, restaurant Joelia en restaurant Perceel, goed voor in totaal 6 Michelinsterren, thuis van hun gerechten genieten. Wij zouden gaan voor de ‘Bouillabaisse | Tomaat | Vadouvan’ van restaurant Perceel, de ‘Ravioli Bresse Kip’ van restaurant Parkheuvel en de ‘Pannactta | Ananas | Steranijs’ van restaurant Fred. Je hoeft alleen te bestellen en langs de drive thru te rijden.

Michelinsterren Drive Thru | Wat kun je er bestellen?

Fred Mustert van restaurant Fred (2 Michelinsterren), Erik van Loo van restaurant Parkheuvel (2 Michelinsterren), Mario Ridder van restaurant Joelia (1 Michelinster), Jos Grootscholten van restaurant Perceel (1 Michelinster) en HEERLIJK.nl hebben na het varend avontuur op het state of the art schip Blue Rhapsody afgelopen zomer en het gezamenlijke vijfgangendiner bij Droomparken afgelopen voorjaar met de Sterren Drive Thru de handen nogmaals ineen geslagen. Het resultaat is een Drive Thru van verbluffende klasse. Met een compleet diner van de Sterren Drive Thru kun je nog eens thuiskomen.

In deze ultraluxe Drive Thru bestel je Joelia’s Likkepot met krab en kaviaar of coquille met foie en truffel van Fred, ravioli Bresse kip van Parkheuvel of een rundertartaar met kimchi en quinoa van Perceel. Als supplement kun je bovendien kiezen uit pata negra, Gillardeau oesters en een kaasplateau samengesteld door de fromager van het jaar: Sven van Leeuwen van restaurant Fred. De wijnen in de Sterren Drive Thru zijn van hetzelfde HEERLIJKe kaliber.

Bestellen kan hier. De Sterren Drive Thru is geopend van vrijdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.00 uur en te vinden op het parkeerterrein bij het stadion van Excelsior aan de Honingerdijk in Rotterdam.

Website: HEERLIJK.nl

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.