Met Gin gearomatiseerde kaas | Een nieuw kaasje voor op je kaasplank in 2018

2-1-2018

  • Cheshire Cheese CompanyCheshire Cheese Company
  • Cheshire Cheese CompanyCheshire Cheese Company
  • Cheshire Cheese CompanyCheshire Cheese Company

We missen alleen een link met tonic, maar de nieuwe met gin-gearomatiseerde kaas van de Cheshire Cheese Company lijkt ons een aparte toevoeging op je kaasplankje. En een chef kan er natuurlijk een gelei van tonic bij maken om de smaak van de kaas nog beter tot zijn recht te laten komen.

Gin-gearomatiseerde kaas

Dit nieuwe ‘trendy’ product, gecreëerd door de Cheshire Cheese Company, won eerder dit jaar de International Cheese Bronze Award. Het wordt beschreven als een “meesterlijke balans tussen gin en citroenen rond de bekroonde, romige Cheshire-kaas”, wat resulteert in “een totaal unieke en ongelooflijk smakelijke kaasmix”. Het klinkt alsof de splash Gin bijdraagt ​​aan de smaaksensatie of, zoals ze het zelf omschrijven, de sensatie van het smelten van de kaas in de mond.

De individuele kaasjes kosten £ 4,75 voor 200 g en deze kaas wordt verpakt in een aantrekkelijke, opvallende gele wax. Bij de Cheshire Cheese Company houden ze van het combineren van alcohol en kaas, zou jij de ‘Irish Whiskey and Stem Ginger’ kaas of ‘The Old Hag Ale with Mustard Cheddar’ of de ‘El Gringo Cheese Chili, Lime & Tequila Cheddar’ willen proberen?

 

 

Website: Cheshire Cheese Company

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.