Messi Burger bij het Hard Rock Cafe

13-1-2022

  • Lionel Messi & the Messi burger
  • LIVE GREATNESS - Messi & Hard Rock Cafe

Update 2 maart 2022: De Messi-burger is nu wereldwijd verkrijgbaar in Hard Rock Café’s.   

Hard Rock Cafe kondigt de lancering aan van het pilot-programma voor de gloednieuwe Messi Burger, de nieuwste innovatie in de Hard Rock Internationale “LIVE GREATNESS” campagne in samenwerking met Lionel Messi. De burger zal exclusief verkrijgbaar zijn in het Hard Rock Cafe Miami en Hard Rock Cafe Hollywood. De burger wordt wereldwijd gelanceerd op 1 maart.

Leestijd: 2 minuten

De Messi Burger komt ook naar Europa…

De Messi Burger is een eerbetoon aan de ideale hamburgercomponenten van de voetbalsensatie en bestaat uit tien smaakvolle ingrediënten die de Hard Rock’s Legendary Steak Burger op zijn kop zetten. De Messi Burger begint met een sappige dubbele burger van de fijnste gemalen rundvlees, gekruid en geschroeid tot in perfectie. De smaakpapillen scoren met de winnende combinatie van toppings: provolone kaas, gesneden chorizo, gekarameliseerde rode ui, en Hard Rock’s kenmerkende pittige, rokerige saus geserveerd op een geroosterd brioche broodje met versnipperde romeinse sla en wijngerijpte tomaat. De burger kan worden belegd met een gebakken ei en kan worden geserveerd met een gekruide friet.

“Het is een eer om onze samenwerking met de wereldberoemde voetbalster Lionel Messi en de LIVE GREATNESS campagne naar een hoger niveau te tillen met zijn eigen versie van Hard Rock Cafe’s Legendary Steak Burger,” zegt Jon Lucas, COO van Hard Rock International. “We zijn verheugd om de Messi Burger te lanceren als een pilot-programma in Florida, recht in Hard Rock’s eigen achtertuin, terwijl we ons voorbereiden op de wereldwijde lancering in maart.”

Hard Rock Café

Hard Rock Cafe is een internationaal erkend horecamerk van wereldklasse dat cafés over de hele wereld uitbaat, die jaarlijks door miljoenen gasten worden bezocht. Het eerste Hard Rock Cafe opende in 1971 in Londen, Engeland. Van daaruit heeft het merk zich uitgebreid naar grote steden zoals New York City, Los Angeles, Chicago, Miami, Parijs, Sydney en meer. Hard Rock Cafe biedt een unieke eetervaring. Zij serveren hun gerechten met verse ingrediënten van hoge kwaliteit. Om te voldoen aan de steeds veranderende smaak van de consument, werkt Hard Rock zijn menu voortdurend bij met beperkte aanbiedingen, waaronder burger pairings, innovatieve cocktails en meer.

Over LIVE GREATNESS

In 2021 werkte Messi samen met Hard Rock voor de LIVE GREATNESS-campagne van het merk. Dit initiatief is gebaseerd op de fan-georiënteerde principes die Hard Rock hebben geleid sinds de opening van de eerste Café-locatie in Londen in 1971 en heeft als doel fans te inspireren en hen op te roepen zich te verenigen in hun liefde voor het iconische entertainment- en horecamerk.

De samenwerking is een eerbetoon aan de roots van Hard Rock, aangezien de wereldberoemde T-shirts van het merk ontstonden toen het originele Hard Rock Café London in de jaren 1970 een lokaal voetbalteam sponsorde. Hard Rock en Messi zijn samengekomen om een nieuwe collectie merchandise te onthullen, die een aantal van Messi’s iconische symbolen bevat, zoals het nummer 10, de leeuw en zijn eigen logo. Alle merchandise van de samenwerking tussen Hard Rock en Lionel Messi is verkrijgbaar in de winkels en online.

Bekijk hier de advertentie van Messi’s samenwerking met de LIVE GREATNESS campagne van vorig jaar:

 

Website: Hard Rock Cafe

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.