Meetings & More hotels | Ontdek Nederland in de mooiste hotels

24-7-2020

  • Meetings & More - klassiek chique arrangement
  • Meetings & More - modern design arrangement

Meetings and More is een samenwerkingsverband van gerenommeerde zelfstandige hotels die ervoor zorgen dat zakelijke meetings meer behelzen dan vergaderen alleen. Door de hoogstaande kwaliteit van de geboden faciliteiten, de rust, ruimte en de sfeervolle omgeving alsmede de unieke ligging en spreiding door Nederland bieden deze hotels ook een omgeving om te genieten van  hoogwaardige vakanties in eigen land. Alle hotels zijn gelegen op schitterende natuurrijke locaties en staan garant voor een hoge mate van kwaliteit, service, gastvrijheid en culinair genieten.

De staycation is enorm populair in 2020! Er zijn dan ook veel innovatieve en unieke concepten die de staycation extra bijzonder maken. Zo kwamen we bijvoorbeeld ook de  alternatieve elfstedentocht van de Apollo hotels en Leonardo hotels tegen en natuurlijk het bovenstaande 7-daagse hotel arrangement. Leuke manieren om je eigen landje te gaan ontdekken.

Leestijd: 1 minuut

Ontdek Nederland | Staycation arrangementen

Om een vakantie in eigen land nog veelzijdiger te maken hebben de hotels een verrassend arrangement samengesteld. Het arrangement bestaat uit een vakantie van 7 dagen waarbij gasten op 3 verschillende locaties in Nederland verblijven. Ontdek Nederland, laat je verrassen door de verscheidenheid van de verschillende regio’s tijdens een ontspannen vakantie.

Er kan gekozen worden uit twee routes en thema’s: Modern Design en Klassiek Chique.

Klassiek Chique arrangement: Houd je van een indrukwekkende en elegante omgeving; kastelen en landhuizen mét allure? Dan is de Klassiek Chique route aan te bevelen waarbij je verblijft bij Hotel De Ruwenberg vlakbij ‘s-Hertogenbosch (NB), Figi in Zeist (UT) en Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord (NH).

Modern Design arrangement: Ga je meer voor eigentijds en hip en raak je enthousiast van hotels met een eigen stijl? Dan ben je aan het juiste adres bij de drie hotels van de Modern Design route: Blooming hotel in Bergen (NH), Kapellerput in Heeze (NB) en Mooirivier in Dalfsen (OV).

Na de keuze van een thema zijn gasten vrij om de route zelf te bepalen. De reservering van het arrangement wordt geplaatst bij het hotel waar de gast de route wilt starten. Het arrangement ‘Ontdek Nederland in de mooiste hotels’ is te reserveren op de websites van Meetings & More en van de deelnemende hotels.

Website: Meetings & More

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.