Meatless Farm | Recepten om de ‘Maand van het Veganisme’ te vieren

1-11-2021

  • Meatless Farm - Gratin zoete aardappelMeatless Farm - Gratin zoete aardappel
  • Meatless Farm - Tace SquareMeatless Farm - Tace Square
  • Meatless Farm - recipe Mustard SoupMeatless Farm - recipe Mustard Soup
  • Meatless Farm - recipe Mustard SoupMeatless Farm - recipe Mustard Soup

Vandaag is het Wereld Vegan Dag, hetgeen het begin is van de ‘Maand van het Veganisme’. Ter gelegenheid van deze dag stelt Meatless Farm – enkele receptsuggesties voor die aantonen dat het mogelijk is gezonde, duurzame en even lekkere maaltijden te bereiden. Dit zonder de toevlucht te nemen tot dierlijke eiwitten. In totaal stelt Meatless Farm meer dan zestig recepten beschikbaar die ‘thuiskoks’ moeten helpen om iets lekkers en gezonds op tafel te krijgen.

Misschien ook inspiratie voor die chefs die op het gebied van vegetarisch of veganistisch koken wel wat meer originaliteit kunnen gebruiken. Heb jij voor deze maand inspiratie, laat het ons weten!

Leestijd: 2 minuten

Meer dan zestig recepten* voor de ‘Maand van het Veganisme’

Plantaardige taco’s, mosterdsoep met vegan nuggets of vegetarische gratin met zoete aardappel. Dit zijn slechts enkele receptsuggesties van Meatless Farm die als uitgangspunt dienen om iets lekkers op tafel te zetten. Op de website van Meatless Farm staan meer dan zestig verschillende vegan en/of vegetarische  recepten. Allemaal gebaseerd op de producten van Meatless Farm, die zijn ontwikkeld door de chef-koks van het merk en door de partnerkoks. Met als hoogtepunt het recept van de jongste televisiekok van het Verenigd Koninkrijk, Omari McQueen: voor gehaktballetjes met kaas.

Rijk aan proteïne

De producten van Meatless Farm zijn vegan, rijk aan proteïne, bevatten natuurlijke ingrediënten en er worden geen smaakstoffen aan toegevoegd. Alle producten worden bereid met duurzame ingrediënten, zoals erwten en andere peulvruchten, afkomstig van een collectief van boeren. De producten zijn echt vers en daardoor goed zelf te bereiden in recepten. Met de smaak, bite en juicyness van vlees maar dan 100% plantaardig zijn de producten eiwitrijk en laag in verzadigde vetten.

De producten van Meatless Farm zijn onder meer te koop bij een select aantal Jumbo-winkels, Jumbo-online, Flink, Crisp, Gorillas en Sligro.

Website: Meatless Farm

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.