McDonald’s Brazil | Drive-thru truck

8-6-2017

McDonald’s Brazilië heeft in een recente campagne hun drive-thru gepromoot. Zij brachten hun Big Mac’s etc. door middel van een drive-through truck naar hun klanten. Om te benadrukken dat gemak één van hun belangrijkste verkooppunten is, hoefden hun klanten niet meer naar een drive-thru te rijden!

Drive-thru truck

Ze gebruikten een food truck die precies op een McDonald’s drive-thru leek, met een echt bestel- en afhaalvenster, gecreëerd in de kleuren van McDonalds. De campagne werd bedacht door reclamebureau DPZ&T, zij brachten de drive-thru naar de straten! Een eenvoudige maar effectieve campagne die niet alleen het gemak van hun populaire drive-thru’s laat zien, maar ook het feit dat met 36.000 + restaurants wereldwijd mensen nooit ver weg zijn van een McDonald’s filiaal.

Ze zouden deze drive-thru foodtruck naar Nederland kunnen transporteren zodat McDonald’s deze wagen kan gebruiken op de vele Nederlandse foodtruck festivals!

Website: McDonald's - Brasil

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.