De Marvelmat | Stukje extra service naar de gast

20-10-2017

  • The MarvelmatThe Marvelmat
  • The MarvelmatThe Marvelmat
  • The MarvelmatThe Marvelmat

Het is altijd uitkijken geblazen in de badkamer en zeker voor de steeds grotere 55 plus groep, een kneuzing heb je zo en het kan nog veel erger! De Marvelmat biedt de oplossing. Het matje zit in een zakje dat je gewoon bij de amenities kunt leggen, een perfecte, hygiënische presentatie. De Marvelmat is een unieke, gepatenteerde en disposable badmat met een exclusieve antislip . Dit verhoogt de veiligheid tijdens het douchen en verlaagt het risico op ongelukken. Buiten een vast assortiment met leuke designs, kan de mat ook bedrukt worden met je hotel logo in je favoriete kleur of met een boodschap naar je gasten. 

Marvelmat | De veiligheid van je gasten is toch de hoogste prioriteit?  

Een stukje extra service naar de gast noemt de importeur van de Marvelmat zijn product. Nou, uit eigen ervaring kan ik aangeven dat dit een belangrijke extra service kan zijn. Schets, wij reizen nog wel eens en hadden net tegen elkaar gezegd dat steeds meer hotels de keuze maken om alleen een inloopdouche in de badkamer te plaatsen. Prompt hadden we dus een douche/bad combinatie waarop ik nog werd gewaarschuwd voor uitglijden. Dit gebeurde dan ook. Natuurlijk had het hotel een badmat maar die lag er even niet. Daarnaast ben ik ook niet zo’n fan van die plastic badmatjes…. De Marvelmat is dus een uitkomst voor hotels! Hygiënisch en de veiligheid van je gasten is toch je hoogste prioriteit?

De Marvelmat is gemaakt van een synthetisch materiaal (non woven en PEFC gecertificeerd), welke bestendig is tegen water, zeep en olies. De mat heeft aan de onderzijde een antislip behandeling gehad voor een betere grip op elke ondergrond, waarbij het effect wordt versterkt op een natte ondergrond (bijvoorbeeld bij het douchen in bad of in de douchecabine). Ondanks dat de mat voor éénmalig gebruik is, kan de gast er zijn gehele verblijf gebruik van maken. ^Marjolein

Website: De Marvelmat

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.