Maris Lager | Een diep gouden Helles Export uit Den Haag

28-3-2023

  • Maris Lager - Local in The HagueMaris Lager - Local in The Hague
  • Maris Lager - Local in The HagueMaris Lager - Local in The Hague
  • Maris Lager - Local in The HagueMaris Lager - Local in The Hague

De nieuwe Haagse brouwerij Maris Lager introduceert een authentieke lager met een moderne twist, diepgeworteld in de rijke biercultuur. Deze brouwerij is opgericht in november 2022 en wordt gerund door Diederik Leenarts. Maris Lager is een verademing op de Nederlandse biermarkt, waar voornamelijk Pils aangeboden wordt in de Lager familie. Maar Lagerbieren hebben zoveel meer te bieden! Maris is vernoemd naar de zeemeermin die trots op de vuurtoren van Scheveningen staat en belooft een unieke smaakbeleving.

Leestijd: 2 minuten

Maris Lager | ‘Fris als Pils, smaakt naar meer’

Maris Lager is een diep gouden Helles Export met een alcoholpercentage van 5,2%. Het bier is gebrouwen met drie soorten mout en extra fruitige hop voor een moderne twist, terwijl het tegelijkertijd de authentieke lager tradities in ere houdt. Het resultaat is een perfect uitgebalanceerde, verfrissende lager die zeker in de smaak zal vallen bij bierliefhebbers. Maris Lager’s slogan “Fris als Pils, smaakt naar meer” is de belofte die de brouwer maakt om frisse bieren op de markt te zetten met een diepere smaak dan standaard Pils.

Maris Lager zal alleen verkrijgbaar zijn in de beste horecagelegenheden van Den Haag en er zijn geen plannen voor verkoop in retail. Dit zorgt ervoor dat het bier exclusief blijft en alleen verkrijgbaar is voor degenen die het beste willen en kunnen waarderen. Met een sterke focus op kwaliteit en ambacht, is Maris Lager een welkome aanvulling op de Nederlandse biermarkt.

Diederik Leenarts, oprichter van Maris Lager, zegt hierover: “We zijn erg trots op ons bier en de tradities die we in stand houden met het brouwen van onze Lagers. Lagers hoeven niet saai te zijn en dat bewijzen wij met Maris Lager en onze toekomstige bieren. We willen een nieuwe standaard zetten voor Nederlandse Lagers en onze klanten laten genieten van de rijke smaken die onze brouwerij te bieden heeft.”

Als je op zoek bent naar een verfrissende en unieke bierervaring, zorg er dan voor dat je dit echt Haagsche biertje bestelt in de beste horecagelegenheden van Den Haag en ervaar de smaak van de nieuwe generatie Lagers met een moderne twist.

 

Bekijk hier alle artikeltjes over bier die we schreven. 

Website: Maris Lager

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.