Mannenmodeketen Only for Men | Start zoektocht naar meest mannelijke kroeg van Nederland

9-1-2018

Mannen van Nederland houden ervan om een biertje te drinken met vrienden in hun favoriete stamkroeg volgens de herenmodewinkel Only for Men. De herenmodewinkel wil graag uitzoeken welke kroeg, de meest mannelijke van Nederland is. Zodat iedere man weet waar hij terecht kan voor een ouderwets gezellige mannenavond met een goed glas bier. Aan deze competitie kan iedere kroeg van Nederland meedoen. Dit kun je doen door als kroeg een item op te sturen als ‘bewijs van mannelijkheid’. Hierin laat je zien waarom jouw kroeg kans maakt op deze felbegeerde titel.

Ook meedoen aan de meest mannelijke kroeg van Nederland competitie?

Je maakt als kroeg een item waarmee je op een originele en ludieke manier laat zien waarom jouw kroeg dé mannelijkste kroeg is. Dit kan in de vorm van een video of foto zijn, maar dit mag je helemaal zelf bepalen en kan ook totaal iets anders zijn. Voorbeelden van ideeën vind je op deze pagina! Stuur je item op naar socialmedia@onlyformen.nl, meedoen kan t/m 28 februari 2018. Deel je item daarnaast via Facebook en/of Instagram met je volgers voor extra bereik voor jouw deelname. Gebruik hierbij dan #meestmannelijkekroeg. Op deze manier maak je meer kans om er met de winst vandoor te gaan!

Wat kun je winnen als je de #meestmannelijkekroeg van Nederland bent?

De ingezonden bewijzen van mannelijkheid worden door een onafhankelijke jury van Only for Men beoordeeld. Originaliteit is een onderdeel waarop de jury het item van de kroegen beoordeeld. Naast originaliteit wordt ook gekeken naar het bereik op social media, het effect van het delen van je inzending via je social media kanalen telt dus mee. Ze kijken of je jouw item gedeeld hebt op je eigen social media kanalen en of je hier veel likes en reacties op ontvangen hebt. Er wordt één winnaar verkozen. Deze winnaar wordt begin maart door Only for Men bekend gemaakt via e-mail, hun social media kanalen en via een persbericht. De winnende kroeg ontvangt een trofee voor in de kroeg, het personeel van de kroeg wordt aangekleed door Stitch & Buttons en krijgt een rondleiding in de Duvel Brouwerij. Daarnaast verspreid Only for Men een landelijk persbericht, komt er een artikel op hun blogpagina en updates via hun social media kanalen waarin de winnaar wordt  benoemd.

Website: Meest mannelijke kroeg van Nederland

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.