Mannendag bij restaurant De Wits

17-11-2014

  • Club De Wits Mannendag
  • Club De Wits Mannendag
  • Club De Wits Mannendag
  • Club De Wits Mannendag
  • Club De Wits Mannendag

Afgelopen zondag 16 november stond restaurant de Wits in het teken van ‘mannendag’. Met deze mannendag in Movember speelt het restaurant goed in op maatschappelijke issues. De originaliteit van hun acties is een bron van inspiratie voor andere horecaondernemers.

Mannendag

Het thema van de mannendag bij Club de Wits in Rijswijk was ‘Laat je baard staan’. Op het evenement konden de heren genieten van echte mannendingen. Zo was er whisky van ‘Wijn- en Whiskyspecialist van der Boog’, verzorgde ‘Tabaksspeciaalzaak Van Renssen’ de sigaren, konden de mannen zich laten scheren door BARBIER van ‘Headz for Hair’ en was er style en kledingadvies van ‘Intermezzo Mode’. Met een cursus bier tappen was de middag compleet, uiteraard werd het getapte bier zelf opgedronken en waren en verschillende hapjes. Geheel in het thema doneerde De Wits een 10% van het entreegeld aan de stichting Movember.

Themadag en workshops

Het evenement staat niet op zichzelf, De Wits organiseert regelmatig themadagen onder de noemer ‘Club de Wits’. In 2012 schreven we over een dag die De Wits voor haar leden organiseerde met een pastaworkshop, een wijn- en oesterproeverij en een proeverijtje van het nieuwe menu.

Issuekalender

Op 19 november is de internationale mannendag. Kijk eens op de website van de Issuekalender voor andere dagen waar aandacht wordt gevraagd voor maatschappelijke issues, hier kan  de horeca inspelen. Club De Wits geeft met de mannendag een mooi voorbeeld.

Bron: www.facebook.com/DeWitsRijswijk

Website: www.dewits.nl

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.