MAD FOX | High-end club in het hart van Amsterdam

26-5-2017

MAD FOX is een luxueuze, intieme, kosmopoliete high-end table service club nachtclub gevestigd in het hart van Amsterdam, verborgen in het souterrain van het W Amsterdam Hotel.

Yossi Eliyahoo, eigenaar van de nachtclub zei het volgende: “De vos, een nachtdier pur sang, beweegt zich ongrijpbaar en elegant door het duister. MAD FOX vertaalt die karakteristieken naar een grensverleggende club die Amsterdams stijlvolle nachtdieren samenbrengt. MAD FOX brengt een internationale manier van uitgaan die deze stad nog niet kent.”

Over MAD FOX

Geïnspireerd door clubs uit Londen en New York, die de internationale status quo voor high-end clubs bepalen, focust MAD FOX op eersterangs table service. Ben je niet goed gekleed, dan kom je niet binnen.

Via gangen die onder de stad door slingeren belanden gasten in een wereld van nachtelijke luxe. Aan de tafels, die verspreid over de verschillende verhogingen binnen de club staan, kunnen de meest exclusieve dranken gedronken worden met uitzicht op een intieme dansvloer. MAD FOX stelt een eigen programmering samen die tussen alle muzikale stijlen door sluipt. Een modern geluidssysteem van ‘Funktion One’ laat ze perfect tot hun recht komen.

De bar schenkt cocktails bijgestaan door flessen champagnes en dranken van over de hele wereld. De muziek van internationale DJ’s is hun soundtrack. Terwijl muzikanten hun publiek met de muziek bespelen, feesten ze samen met hun entourage in de suite achter de DJ booth die uitkijkt over de dansvloer.

MAD FOX | Futuristisch design

“You take the blue pill – the story ends. You take the red pill – you stay in wonderland.”

Met de befaamde woorden van Morpheus in gedachten, ontwikkelde BARANOWITZ + KRONENBERG voor de nachtclub een design op de grens van werkelijkheid en droom. Wie de club binnenstapt zegt de realiteit even gedag. Tuimelend door de met staal beklede gangen verdwijnt de werkelijkheid en onthult een droomwereld zich.

Het is bij MAD FOX mogelijk om een tafel te reserveren. Zonder membership of gastenlijst en met een ‘dress to impress’-beleid zal iedereen welkom geheten worden. Zij die binnen weten te raken, beleven een avond als geen ander in de exclusieve en intieme wereld van de nachtclub.

MAD FOX is gevestigd aan de Spuistraat 175 in Amsterdam.

Website: MAD FOX Amsterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.