Lowlander Try January | Begin het jaar met smaak en doe mee

2-1-2020

  • Try January by Lowlander Botanical Beers
  • Try January by Lowlander Botanical Beers

Ontdek nieuwe favorieten: Lowlander deelt 10.000 botanische bieren uit. Lowlander Botanical Beers lanceert Try January; een maand die in het teken staat van het ontdekken van nieuwe smaken. In dat kader deelt Lowlander 10.000 botanisch gebrouwen bieren uit, die je kunt proeven in een bar bij jou in de buurt. Via hun website zie je welke horeca in jouw buurt meedoet en download je een voucher waarmee je je biertje verzilvert. Zo begin je het jaar goed met het ontdekken van nieuwe bier favorieten, natuurlijk smaakvol gebrouwen met botanicals. Plus: Try January is een goede reden om je lokale horeca te steunen in donkere dagen. Win-win!

Als deelnemer aan Dry January kun je ook gewoon deelnemen aan Lowlander Try January! Er is namelijk ook een Lowlander 0.00% wit, met 100% smaak. Dit onder de noemer ‘Try it dry’. Gaaf initiatief van Lowlander! Daarnaast kun je proeven van de bieren uit Lowlanders botanisch gebrouwen assortiment: White Ale 5%, Grapefruit Pale Ale 3,8%, Indonesian Pale Ale 6%, Poorter 6% en de tropische Islander 3,8%. Recent lanceerde Lowlander hun Winter I.P.A. 5%, gebrouwen met vorig jaar gedoneerde kerstbomen, en de limited edition Botanical Brut 6,8%; een bruisend bier in feestelijke 75cl fles. Het low & no assortiment van Lowlander bestaat uit twee laag-alcoholische bieren van 2,5%, Lowlander Ginger & Kaffir Lime en Lowlander Yuzu & Grapefruit.

Tijd voor nieuwe goede voornemens

Na een feestelijke periode van overdaad en genieten is januari voor velen een maand waarin je op zoek gaat naar de nieuwe ‘beste versie van jezelf’, waarbij uit eten gaan of iets drinken vaak het eerste is dat sneuvelt. Dat maakt januari een lastige tijd voor horecaondernemers, zeker na de drukke december maand.

Zonde, vindt Lowlander. Met Lowlander Try January moedigen ze gasten aan het jaar positief te starten met het ontdekken van nieuwe favorieten, waar zij ook de rest van het jaar plezier van hebben. En tegelijkertijd lokale horeca te ondersteunen in een voor hen uitdagende tijd van het jaar. Met maar liefst negen botanisch gebrouwen bieren – van low en no tot de prijswinnende I.P.A. – is er meer dan genoeg te ontdekken.

Meedoen?

Meedoen aan Lowlander Try January is simpel. Vind jouw dichtstbijzijnde deelnemende bar op de website van Lowlander, download je voucher* en verzilver je Lowlander bier. Start het jaar positief: zet deze maand in het teken van proeven en verbreed je bierhorizon. *Geen 18? Geen alcohol!

Geniet, maar drink met mate

Lowlander Botanical Beers heeft verantwoord alcoholgebruik hoog in het vaandel en is op de hoogte van de wetgeving. Lowlander Try January is niet bedoelt om alcoholgebruik aan te moedigen; deze campagne gaat om het verantwoord en gecontroleerd ontdekken van nieuwe favorieten. Iedere deelnemer kan maximaal één voucher verzilveren en ben geen 18? Geen alcohol! Alle deelname voorwaarden zullen duidelijk worden gecommuniceerd op hun website.

Website: Lowlander Try January

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.