Lowlander Botanical Beers lanceert thuistap voor bartenders die hun tapkraan missen

31-3-2020

  • Lowlander Botanical Brew BarLowlander Botanical Brew Bar
  • Lowlander Botanical Brew BarLowlander Botanical Brew Bar
  • Lowlander Botanical Brew BarLowlander Botanical Brew Bar

Als de bartender niet naar de tap kan, komt de tap toch gewoon naar de bartender? Botanisch brouwer Lowlander steekt bartenders in Nederland een hart onder de riem door hen een Lowlander bier te laten tappen uit Lowlanders mobiele bar. In april rijdt de Botanical Brew Bar van Amsterdam naar Utrecht, Rotterdam en Breda, geladen met vers, koud Lowlander bier. Bartenders die weer even willen ervaren hoe lekker het voelt (én smaakt) om zelf een koud biertje te tappen kunnen zich aanmelden via de speciale landingspagina*.

Frederik Kampman, Chief Botanical Officer: “In deze, zeker voor de horeca, onzekere tijden doen we graag iets voor al die bartenders die hun tap inmiddels al ruim twee weken moeten missen. Dus dachten wij: als de bartender niet naar de tap kan, komt de tap toch gewoon naar de bartender?”

Lowlanders Botanical Brew Bar komt bij je langs

Lowlander Botanical Beers is de afgelopen weken veel in gesprek geweest met hun klanten. Zo ontstonden de eerste digitale proeverijen, online trainingen en ondersteuning bij de vele mooie bezorginitiatieven. Frederik: “We zijn onder de indruk van de ideeën, energie en het enthousiasme in deze uitdagende periode! Daarom steken we alle bartenders graag een persoonlijk hart onder de riem.”

In april rijdt Lowlanders Botanical Brew Bar van Amsterdam naar Utrecht, Rotterdam en Breda, met op tap Lowlander White Ale, Lowlander I.P.A. en Islander Tropical Ale. Frederik: “Bartenders die ons graag zien stoppen voor hun voordeur en weer even willen ervaren hoe lekker het voelt (én smaakt) om zelf een koud biertje te tappen kunnen zich bij ons aanmelden via de speciale landingspagina. Op een veilige 1.5m afstand hebben we zo toch weer even contact met elkaar én genieten onze klanten van een welverdiende, zelf getapte Lowlander.”

Over Lowlander Botanical Beers

Lowlander Botanical Beers staat bekend om hun natuurlijk lekkere bieren, gebrouwen met kruiden, specerijen en vers fruit, ofwel botanicals. Elk van de botanisch gebrouwen bieren heeft een uniek verhaal en unieke smaak. Lowlanders ‘Chief Botanical Officer’ Frederik Kampman werkte jaren in brouwerijen en gin- en jenever distilleerderijen, zowel in Nederland als over de grens. “Toen ik terecht kwam in de wereld van distilleren werd ik gegrepen door de vele kruiden en specerijen die werden gebruikt. Als bierliefhebber maakte me dat nieuwsgierig naar wat deze botanicals aan bier zouden kunnen toevoegen”. En zo ontstond het idee voor Lowlander.

*Uiteraard staan gezondheid en veiligheid ook in dit initiatief voorop! De voorschriften van het RIVM en de overheid worden in acht genomen en zonodig worden de plannen de komende weken bijgestuurd indien nodig. Zo is de sales ambassador die de Botanical Brew Bar bestuurt kerngezond en zal hij/zij op minimaal 1,5m afstand blijven. Na elke tap stop zullen de kranen worden gedesinfecteerd. Het getapt glas mag lekker mee naar huis worden genomen. We vragen de bartender ook rekening te houden met de voorschriften: maximaal 1 huisgenoot mag mee naar de Botanical Brew Bar voor een Lowlander bier. En ben je toch niet helemaal fit vrijdag? Dan vragen we de bartender zich af te melden.

 

Website: Lowlander Beer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.