Love Potion No. 921 | Ice Cream gemaakt voor de National Ice Cream Day

19-7-2018

  • Love potion nr. 9Love potion nr. 921

Geïnspireerd op de missie van het marketingbureau Periscope ‘Do Things People Love’, lanceren zij hun eigen merk ijs. Periscope is één van de top vijf onafhankelijke marketingbureaus van het land en zij hebben dit ijs gemaakt in samenwerking met met Izzy’s® Ice Cream, een nationaal ijswinkel die meerdere prijzen heeft gewonnen. Ze zijn begonnen met de verkoop van het ijs op vrijdag 13 juli, voor het weekend van National Ice Cream Day (15 juli). Love Potion No. 921, een bloedsinaasappel- en granaatappelijs met een vleugje gember, werd ontworpen door medewerkers van Periscope als onderdeel van de rebranding van het merk in 2018.

Love Potion No. 921

Vrijdag 13 juli hebben we een white paper gepubliceerd met ijsinspiratie die we de afgelopen tijd hebben gespot. Onze manier om de ‘National Ice Cream Day’ te vieren, die in de VS werd gevierd op zondag 15 juli. Dat deze dag een groot evenement in de VS is, toont het ‘Love Potion No. 921’ initiatief van Periscope en Izzy’s® Ice Cream wel aan.

Volgens Liz Ross, de CEO van Periscope, werd elk ingrediënt van Love Potion No 921 met de hand geselecteerd om Periscope’s locatie, missie en nieuwe merkidentificatie weer te geven:

• De naam Love Potion No. 921 is een knipoog naar het adres van het hoofdkwartier van Periscope – 921 Washington Ave. S. in Minneapolis.
• Granaatappel en gember worden op grote schaal verbouwd in India en China, waar Periscope wereldwijde kantoren heeft (in Delhi en Hong Kong).
• Bloedsinaasappel weerspiegelt de nieuwe merkkleuren van Periscope.
• Granaatappel wordt door veel culturen en landen als een symbool van liefde gekoesterd.
• Ginger’s geur en specerijen hebben de mogelijkheid om liefde te inspireren
• De kenmerkende Periscope-smaak is geproduceerd als onderdeel van een algehele merkvernieuwing, die ook visueel tot uiting komt in de nieuwe website, het logo en de merkkleuren van het bureau: roze, oranje, wit en grijstinten.

“Om Love Potion nr. 921 tot leven te brengen, hebben onze teams hun culinaire kennis ingezet, geëxperimenteerd met verschillende smaken, ingrediënten, kleuren, mix-ins enzovoorts om het perfecte ijsrecept te creëren dat niet alleen onze nieuwe merklook belichaamt, maar ook een diepere betekenis heeft die verband houdt met onze missie”, zegt Peter Nicholson, chief creative officer van Periscope. “Natuurlijk hebben we druk ervaren, we moesten ervoor zorgen dat we een smaak creëerden die echt goed smaakt, dit om onze missie ‘Do Things People Love’ waar te maken.”

“Dit is een opwindend keerpunt voor Periscope, omdat we onszelf herintroduceren naar de wereld als een geëvolueerd bureau, met een frisse, nieuwe look en een langdurige, krachtige missie”, zegt CEO Ross. “Doing Things People Love begint in ons strategisch proces dat data koppelt aan empathie om rationele en emotionele besluitvorming aan te pakken, en komt tot stand in ons werk dat op het hart gericht is. Het is logisch dat deze boodschap bij elk contactpunt met ons merk duidelijk wordt, zelfs als dat ijs is!”

Naast het maken van het ijs, ontwierpen de medewerkers van Periscope ook de verpakking en deden ze hun eigen fotoshoot voor het ijs in de P4 Studios van het bureau. Als onderdeel van de rebranding werd ook hun gebouw gerenoveerd.

Over Periscope

Periscope is één van de grootste onafhankelijke creatieve bureaus in de Verenigde Staten en biedt een volledig spectrum van marketingdiensten aan een breed scala van veelgeprezen merken, waaronder Arctic Cat, Autotrader, BASF, Bridgestone, Cox Communications, ExxonMobil, Great Clips, Intuit, Kelley Blue Book, Petco, Target, Toro, Trolli, UnitedHealth Group, Walgreens, Welch’s en meer.

Website: Periscope and Izzy icecream

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.