IJssalons | Trend white paper

13-7-2018

  • IJssalons

De derde zondag van juli is in de VS uitgeroepen tot Nationale IJsdag, in feite is zelfs juli de IJsmaand sinds 1984. Het lijkt erop dat degenen die deze Nationale Dag vieren, President Ronald Reagan hiervoor moeten bedanken! Hij wilde een speciale dag voor deze traktatie waarvan meer dan 90 procent van de bevolking van het land geniet en dat wordt bereid met 10% van de melkvoorraad van het land. Toen de proclamatie van Reagan officieel in de wet werd ondertekend, riep hij ook het Amerikaanse volk op om hulde te brengen aan consumptie-ijs met ‘passende ceremonies en activiteiten’.

Dus is het komende zondag party time voor alle ijszaken in Amerika. Wij hebben ter ere daarvan een white paper samengesteld van alle trends die we op dit vlak hebben gespot de afgelopen 2 jaar.

IJssalons | Trends en inspiratie

Onder meer nieuwe concepten, gezondheidstrends en technologische ontwikkelingen binnen deze  sector komen aan bod. Wij kijken vooruit naar de trends in deze branche in zowel het binnen- als het buitenland. Wat is populair en kunnen we dit ook toepassen in  Nederland?

Samengesteld door Van Spronsen & Partners horeca – advies. Het boekje is te downloaden door hier te klikken.

Website: Van Spronsen & Partners horeca - advies

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.